Rebel Wilson bagvasket av fans for å ha gitt ut en film bare timer etter opptøyene i USA

Skuespillerinne Rebel Wilson bagvasket av fans for å gi ut en transformasjonsfilm «til feil tid» – bare timer etter opptøyene i USA

Han blir støttet av fansen gjennom sitt ‘kroppsår’ – og mistet 30 kg i prosessen.

Men torsdag ble Rebel Wilson baktalt av sine støttespillere for å legge ut et vekttapskiftende bilde på Instagram til ‘feil tid’.

En 40 år gammel skillevegg a Humoristisk film Timer etter at det brøt ut opprør i Washington, oppfordret USAs president Donald Trump tilhengere til å angripe Capitol-bygningen, bokse i en rød crop top og rosa strømpebukser.

«Er dette det du kjemper med Trump-tilhengere i hovedstaden i dag?»: 40 år gamle Rebel Wilson (bildet) baktalt for å laste opp et bilde av seg selv som jobber på sosiale medier «på feil tidspunkt» – Capitol utvidet timer etter opptøyer i Washington, USA

«Jeg elsker deg. Dette er feil tidspunkt å poste, kommenterte en følger.

«Er dette det du kjemper med Trump-tilhengere i hovedstaden i dag?» En annen spurte før han oppfordret en tredjedel: «Gå og ta dem til Capitol.»

Imidlertid løp noen få fans raskt til sikkerheten til den amerikanske skuespilleren, som sa at hun var australsk og at «hele verden ikke kretser rundt Washington».

«Aha, det er som om han er australsk, det er ikke en større verden der ute,» skrev en.

‘Dette er ikke en australsk skuespillerinne, amerikansk sosialkommentator eller politiker,’ kommenterte den andre.

«Hun trenger ikke å publisere noen politisk posisjon, mening eller rundebord fordi det ikke er hennes jobb å få dere alle til å føle deg bedre med ditt lands kaos.»

Å svette i studioet for et skudd som deles på sosiale medier, følger den siste oppdateringen av vekttapendring retningen om at et nytt spark ‘kommer snart’.

Svar: Donald Trump-tilhengere (bildet) beleirer Capitol-bygningen i Washington etter at den amerikanske presidenten oppfordret dem til å gjøre det.

Svar: Donald Trump-tilhengere (bildet) beleirer Capitol-bygningen i Washington etter at den amerikanske presidenten oppfordret dem til å gjøre det.

Står til fordel for Aussie: Imidlertid løp noen få fans raskt til forsvar for den amerikanske skuespilleren

Det opprørske lyse blonde håret var bundet i en tett hestehale.

I november avslørte opprøret at det hadde nådd sitt mål, med fokus på å endre rutinen for en bedre del av året.

«Oppnå målet på mer enn en måned! Selv om det ikke handler om vekttap, handler det om å være sunn, «skrev han. «Jeg trenger en bestemt måling for å være et mål, den er 75 kg.»

Oppvarming: Opprørets siste vekttapstransformasjonsoppdatering etter plagingen om at et nytt spark kommer snart

Oppvarming: Opprørets siste vekttapstransformasjonsoppdatering etter plagingen om at et nytt spark kommer snart

Reklame

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *