Rebel Wilson provoserte 20 år med selvforakt for sitt 40 pund vekttap

Hollywood-superstjernen Rebel Wilsons vekttap på 40 kilo ble utløst av 20 års selvforakt.

Pitch Perfect-skuespilleren, 40, føler at hun er veldig lei seg, har tillatt seg å uttrykke sin misnøye i to tiår, og innrømmer at dette er første gang hun er fornøyd siden hun var tenåring – og vil bli mamma.

Aussie mener imidlertid at tilbakeslaget for hennes dramatiske vekttap var seksuelt, og sa at en mannlig skuespiller ville bli «gitt en Oscar» i stedet for å trolling for å endre kropp.

Åpning: Hollywoods superstjerne Rebel Wilson forteller Middleton at hans 40 pund vekttap ble utløst av 20 år med selvforakt

Opprøret sa: ‘Jeg elsker ikke meg selv at jeg skulle være 20 til 40 – det er 20 år.

«Jeg beklager at jeg gjorde det selv, og ikke elsket deg på riktig måte.»

Opprøreren, som snakket med Ant Middleton i Sky One-serien Straight Talk, som ser paret legge ut på en oppdagelsesreise i Mexico, er emosjonell når han forklarer hvorfor han ikke fullt ut kan feire sitt nye image.

Han sier: «Jeg var så selvsikker at jeg ikke ville at kvinner skulle presentere seg en melding om at de ikke kunne være lykkelige i større og større skala, fordi jeg levde livet.»

Kandidat: Rebel blir emosjonell mens han snakker med Ant Middleton på Sky One-serien med rett snakk, og forklarer hvorfor han ikke fullt ut kan feire sitt nye image.

Kandidat: Rebel blir emosjonell mens han snakker med Ant Middleton på Sky One-serien med rett snakk, og forklarer hvorfor han ikke fullt ut kan feire sitt nye image.

Blå skjønnhet!  I august i fjor viste Rebel sin slanke kropp i en stram blå kjole på Instagram (bildet)

Før: Rebellion 2019 May film

Blå skjønnhet! I august i fjor viste Rebel sin slanke kropp i en stram blå kjole på Instagram (til venstre). Bildet til høyre i mai 2019

Kommer snart!  Paret reiser til Mexico og stjernen snakker ærlig om vekttapet

Kommer snart! Paret reiser til Mexico og stjernen snakker ærlig om vekttapet

Opprøreren har dokumentert hans livsstilsendring det siste året på sosiale medier, og avslører hans helse, diett og motivasjonshemmeligheter.

READ  Tidligere frøken Frankrike Larry Tilliman har skilt lag med kokken Juan Arpeles: "Takk for denne turen"

Men den nye tynne rammen hans ble ikke akseptert av alle. Faktisk innrømmer Rebel at det er vanskelig å hente trollene han har fått.

Han forklarer: «Folk går «du er ikke den samme, du er ikke morsom lenger», jeg er som «skru dere».

Etter å ha pekt på den 40 år gamle programlederen, ble den amerikanske skuespilleren Matthew McConaughey hyllet for å ha mistet 3,5 steiner for sin rolle i 2013-filmen Dallas Buyers Club,

Opprøret svarte: «Ja, de «gir ham en Oscar.» Men når kvinner gjør det, er det som: «Hvordan tør hun?» Eller «Hun prøver å få en mann.»

Ærlig: Han sier: 'Det er vanskelig, jeg vil ikke projisere et budskap om at kvinner ikke kan være store på seg selv og lykkelige i størrelse, fordi jeg levde livet'

Ærlig: Han sier: «Det er vanskelig, jeg vil ikke projisere et budskap om at kvinner ikke kan være store på seg selv og lykkelige i størrelse, fordi jeg levde livet»

Rebel begynte å legge på seg når hun nærmet seg 20-årene, og innrømmet at hun la til 25 kg da hun gikk på college.

Han ble diagnostisert med PCOS (Polycystic Ovary Syndrome), som forårsaker hormonell ubalanse og problemer med stoffskiftet, og Rebel sier at tilstanden hans er et usunt kosthold, og han sliter med å unngå pund sammen med «komfort og følelsesmessig spising».

Opprøret forklarer: «Jeg vil spise uten følelser. Hvis jeg var deprimert eller valgene kom.

‘Men jeg liker å gå ut på en lykkelig natt og ha det kjempebra, hvis jeg er veldig glad.

«Andre vil gå hjem og legge seg, men hva skal jeg gjøre?» Jeg skal spise disse sjetongene og legge meg. «

Rebel innrømmer at størrelsen hans hjalp ham i de komiske rollene som formet livet hans, inkludert 'Pigeon-Hold': Pitch Perfect 'Fat Amy' (bildet i 2012).

Rebel innrømmer at størrelsen hans hjalp ham i de komiske rollene som formet livet hans, inkludert «Pigeon-Hold»: Pitch Perfect «Fat Amy» (bildet i 2012).

Han sier at å lære brennende diett ikke er en «godbit», men en stor del av hans vekttap.

READ  Ta en titt på traileren til Netflix Korean Horror The 8th Night

‘Det jeg innså var at å spise 2000 kalorier til dessert ikke kurerte meg selv, det kurerte meg ikke, det trengte ikke giftstoffer i kroppen min. Er dette midlertidig komfort? Ja. Men den neste timen var det fett, og det var ikke sunt for deg. «

Rebellion innrømmer at størrelsen hans hjalp de komiske karakterene som formet livet hans, inkludert «Fat Amy» i Pitch Perfect-serien.

Reise: Skuespilleren begynte å gå opp i vekt da hun nærmet seg 20-årene og innrømmet at hun la til 25 kg da hun gikk på college

Reise: Skuespilleren begynte å gå opp i vekt da hun nærmet seg 20-årene og innrømmet at hun la til 25 kg da hun gikk på college

Idé: ‘Jeg begynner å få denne vekten, jeg er sånn, vet du hva som er bra for store kvinner?  Humor, forklarte han

Idé: ‘Jeg begynner å få denne vekten, jeg er sånn, vet du hva som er bra for store kvinner? Humor, forklarte han

‘Jeg begynner å få denne vekten, jeg liker, vet du hva som er bra for store kvinner? Humor, forklarer han.

‘Jeg er klumpete nå, jeg ler mer, folk vil betale meg millioner av dollar, og så må de være morsomme.

‘Det er en filosofi om at folk ikke liker å se på flotte mennesker og le, de liker det ikke. De liker vanligvis å sove med folk som er vakre. Men de som ser morsomme ut, liker å le. «

Imidlertid, med sin suksess, har hun blitt et «pigeon-hold» som en pluss-størrelse skuespillerinne, med Hollywood-ledere som sier «Jeg liker å spille den fete ami i så mange filmer, jeg må kalle den karakteren litt annerledes».

Nå håper han å utvide skuespilleren sin CV og ta på seg mer seriøse roller, men innrømmer at det er mange ting som holder ham borte fra komedieroller, noe som har gjort ham til en av verdens bankstjerner.

Lukk: I det nye showet åpner Ant opprør om vektkrigen

Lukk: I det nye showet åpner Ant opprør om vektkrigen

Ser fremover: Nå håper han å utvide skuespilleren sin og spille mer seriøse roller

Ser fremover: Nå håper han å utvide skuespilleren sin CV og påta seg mer seriøse roller

BrightMates-stjernen håper å starte en familie med kjæresten Jacob Bush, som vil fryse egg hvis han støter på problemer under graviditeten.

Han kalte 2020 sitt «helseår», men 2019, da han møtte sin milliardærpartner, var hans «kjærlighetsår».

Opprøret tok det uvanlige trinnet å avtale en dato med alle som spurte ham i et forsøk på å finne Wright.

Han forklarer: ‘Jeg gjorde en test og datet alle som spurte meg der ute. Alle som hørte meg utenfor måtte si ‘ja’. Det var en del av årets regler – jeg fortalte ikke folk at det kom til å skje.

«Jeg måtte gi mange mennesker en sjanse, og så lærte de mye om meg.»

Hans ønske om å finne kjærlighet ble utløst av ensomheten i Hollywood.

Han la til: ‘Hva er poenget med å vinne priser og tjene millioner av dollar?

«Du tenker ikke på det først, du bare tenker,» Jeg vil klatre opp stigen og utmerke seg i arbeidet mitt «, og så er det netter når det er en filmpremiere, du elsker det, det er tusenvis av mennesker og du går hjem til hotellrommet ditt selv, som vanligvis er veldig Det er luksuriøst, men det er ikke gøy. «

Ant Middleton & Rebellion Wilson: Det blir rett snakk Sky One og streamingtjenesten vil være tilgjengelig på Now TV 14. januar.

Søtt: Brudestjernen håper å starte en familie med kjæresten Jacob Bush, som vil fryse egg hvis hun støter på problemer under graviditeten.

Søtt: Brudestjernen håper å starte en familie med kjæresten Jacob Bush, som vil fryse egg hvis hun støter på problemer under graviditeten.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *