Rebound på Dylan-saken – rtbf.be

Vi sendte deg nylig en klage inngitt av en kvinne som påsto at Bob Dylan overfalt henne seksuelt for nesten 60 år siden, og klagen ble senere trukket tilbake. Kunstnerens forsvar går nå på offensiven.

I så fall offentliggjortJuridisk utvalg Bob Dylan Allerede ble «rettferdighetens simulacrum» fordømt og klageren (utpekt av initialene JC) var i stand til å bevise motsetningene i den første rettssaken. Ikke fulgt.

Et nytt søksmål, denne gangen anlagt av Dylans advokater, anklager den nå 69-åringens advokater, Daniel Isaacs og Peter Gleason, for å være ansvarlige for sangerens «skammelige trusler» etter at klagen først ble inngitt i august 2021.

«Mr. Isaacs og Mr. Gleason burde ikke ha reist denne søksmålet – siktet tiltalte for en avskyelig forbrytelse – hvis de ikke hadde til hensikt å straffeforfølge ham på en ansvarlig måte,» skrev Dylans hovedadvokat, Orrin Snyder, i et brev 4. august. Mottatt av dommer annonsetavle. «Det er mer hensiktsmessig å holde dem ansvarlige.»

Dylans advokater har bedt om erstatning etter hvert som saken avgjør. Det nøyaktige beløpet er ikke avslørt, men det kan inkludere gebyrer for et «falsk, ondsinnet, hensynsløst og injurierende» søksmål basert på – vi siterer – påstander fra en «psykopat» som sa at han ble «bortført av romvesener.» drev romskipet deres».

READ  Mysteries Roundup i februar: Familier, hemmeligheter er viktige i disse fangede sidesvingene Kunst

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *