Red Bull vil være det “forskjellige dyret” for F21-sesongen 2021

Mens girkasseproblemet og balanseproblemene har hemmet fremdriften, ser det ut til at Mercedes er i god form utover å løpe på hovedkonkurrenten Red Bull-bakken, og ha en vanskelig start på testen.

Både Max Verstappen og den nye lagkameraten Sergio Perez har uttrykt litt tillit til fremdriften til RB16B når de fullfører forberedelsene til kampanjen.

Mens verdensmester Hamilton ikke er redd for å avsløre sin egen test på Mercedes, har han ingen illusjoner om at Red Bull er mye bedre enn forrige sesong for F21-sesongen 2021.

Hamilton sa om Red Bulls: “De er sterke.” De har noen gode løp. Max ser på, og jeg synes begge driverne er veldig sterke.

“De kommer til å være en annen motor eller et dyr i år, tror jeg, med en fin, sterk linje med to drivere, og jeg synes, en god bil.

“Etter å ha sett dem vinne det siste løpet, kan du bare anta at de vil være der om ikke før det første løpet. Det blir en stor lang kamp med dem gjennom hele året.”

Mercedes ser ut til å ha gjort noen fremskritt med å forbedre håndteringen av W12 fra den vanskelige starten på testen, men vet at det er mer å gjøre før sesongens første løp.

Men til tross for situasjonen insisterer Hamilton på at Mercedes er langt fra bekymret – og han finner litt trøst i det faktum at forsøk alltid er bedre enn racinghelger.

“Jeg kastet ikke bort tiden på å bekymre meg,” sa han. “Dette hindrer deg i å finne en løsning, så vi jobber hardt, og fokuserer på å få den kortsiktige testen vi har, og prøver å være så effektive som mulig.

READ  Ryktene fra Liverpool på WhatsApp er urettferdige i Jurgen Globe

“Jeg tror det er bedre hvis det ikke går greit, eller det er bedre å ikke gå greit nå, det går greit så snart vi har kommet til racingscenen.

“Jeg tror alle holder hodet nede. Ingen går gjennom dette. Vi er et lag med flere mesterskap, vi vet hvordan vi kan trekke sammen, holde hodet nede og fokusere på jobb.

”Men uten tvil er det veldig interessant å se tempoet på noen andre lag.

“Jeg synes Red Bull er spesielt sterk, og det er flott å se McLaren sterk, Renault [Alpine]. Så jeg er veldig spent fordi det er så gøy. “

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *