Red Devils: Utvelgelsesprosessen for Roberto Martinez sin etterfølger har begynt

Det belgiske fotballforbundet kunngjorde saken gjennom en pressemelding.

VEn pressemelding utstedt av det belgiske fotballforbundet i denne forbindelse:

«URBSFA-styret har tatt seg tid de siste dagene til å vurdere situasjonen etter verdensmesterskapet. Skuffelsen merkes fortsatt. Med filmen «Golden Generation» har vi glemt følelsen av å mislykkes litt. Men de røde djevlene er dessverre ikke i Qatar.

Bekymringer har blitt reist i rådet for fremtiden til de røde djevlene. Etter en åpen diskusjon stemte vi fiolinene våre og startet umiddelbart en bred sportsevaluering og leting etter Roberto Martínez sin etterfølger som forbundstrener.

Roberto Martinez har vært en stor ambassadør for vår belgiske fotball i seks år. Med Roberto Martínez som forbundstrener var Belgia på toppen av verdensrankingen i fire år, det kvalifiserte seg til sluttfasen av en turnering fire ganger (inkludert de fire siste i Nations League) og det beste minnet er kanskje tredjeplassen. På VM i Russland.

I tillegg gjorde han stor innvirkning som teknisk direktør. Under ledelse av Roberto Martínez tok URBSFA et gigantisk sprang fremover. Det etablerte en sann kultur med høy ytelse og la grunnlaget for en langsiktig fremtid. Hele URBSFA er svært takknemlig overfor Roberto Martinez.

En arbeidsgruppe for å støtte ledelsen

URBSFA vil gå tilbake til den velprøvde utvelgelsesprosessen i 2016 for søket etter en etterfølger. URBSFA sikter faktisk etter en sterk og konkret nominasjon. En arbeidsgruppe vil bli satt ned for å lede denne forskningen i riktig retning.

URBSFA har bedt Pro League om å gi sin tekniske fotballekspertise og er glade for å kunngjøre lederne Peter Bossert (administrerende direktør i det belgiske fotballforbundet), URBSFA Sven Jacques (R. Antwerp FC) og Pierre. Locht (R. Standard de Liège) vil også være en del av innsatsstyrken. På forespørsel fra URBSFA vil denne arbeidsgruppen bli supplert med Bart Verhaegh (Club Brook KV) som er invitert til å dele sin kunnskap og erfaring igjen.

READ  Manchester United-spillersalg kan avgjøre neste overgang til Jadan Sancho - Richard Bay

Arbeidsgruppen skal vurdere den sportslige situasjonen, fastsette profilen til den nye forbundstreneren og starte rekrutteringsprosessen. Den vil sende den endelige kandidaten fra søkerlisten til URBSFA-styret.

Arbeidsgruppen vil begynne sitt arbeid nå.

URBSFA koordinerer det tekniske senteret

Med utgangspunkt i sportsevaluering vil URBSFA arbeide for å styrke forbundets tekniske hjerte og arbeidsgruppen vil også støtte denne prosessen. Ved å gjøre det vil han fortsette å bygge på det faglige grunnlaget som Roberto Martinez og teamet hans har etablert de siste årene. Teknologisenteret samler alt knyttet til idrettsorganisasjonen: landslag (ungdoms)lag, visjon om fotball i ulike aldersgrupper, data og teknologi, prestasjonsanalyse, speiding og talentdeteksjon, helse og prestasjoner, futsal. Dette gjelder både herre- og damelag. URBSFA vil også offentliggjøre organisasjonskartet for teknisk senter samtidig som ny forbundstrener utnevnes.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *