Reese James ‘straff hjelper Chelsea med å vinne en shootout med Aston Villa | Karabakh Cup

Det er ingenting som Jimmy Greaves ‘standard, pliktoppfyllende og fortjent respekt når den får ros før et avspark Chelsea All spiss. Noen ganger gir feil og feil bedre underholdning. Spesielt i de tidlige stadiene av konkurransen bruker lederne den til å undersøke de ytre grensene til lagene sine.

Straffesparkkonkurransen fulgte et lignende mønster, med Ben Sylville som slo rekorden for Englands venstreback-pioner Ashley Young fra tverrliggeren. Etter en liten forsinkelse i feiringen av Sylvilles Miss Home -fans, reiste James hjem.

Som et nederlag hadde 19 år gamle Cameron Archer en natt til å dekorere Greaves-utklippsboken, den berømte tittelen på villaens balanse. Archer scoret et hat-trick i forrige runde mot Barrow, og kvaliteten på målet hans antydet at en ungdom ikke skulle være redd for å gå glipp av, noe som er en viktig del av en spisses sminke.

Kan du fortelle Timo Werner dette også? Tyske Speedster er populær blant fans på Stamford Bridge, men han aksepterer antiheltstatusen for kvaliteten han fullfører.

Tanken og bevegelseshastigheten skaper problemer for motstanderne, og han betalte sin egen tittel for starten på 11-kampers Chelsea-tørke, på langt nær så fantastisk som Archer, men Villa-keeperen, Jet Steer, er overlegen nok til å vinne fra James chip-laget kors. Dessverre var det en rask sjanse til å følge den, plassert på en tallerken av Hakim Jiechl, men banket utenfor når vinkelen åpnet.

Thomas Tuchel, en spiss som nå var glad nok til å spille en andre fele til Romelu Lukaku, ble kastet i de senere stadiene for å snappe en seier for Belgia, og dets viktigste normale bidrag var faktisk en straff for å ha blitt bøtelagt av Courtney House. Lukaku konverterte Chelsea sitt første spark i shootout, mens Werner ikke fikk ett av de fem første sparkene.

“Vi har brakt ham inn i en situasjon der han kan score, og dette er det vi vil,” sa Werner Touchel. «Det er ganske enkelt. Derfor er han her. ”

Begge streikerne var alene om å miste målet. Mason Mount, ankomsten ved halvtid begeistret det kjedelige Chelsea på forhånd, og skapte en god mulighet i Werner-SQ-stil. I følge Villa dro Jadon Philogene-Fides, to måneder yngre enn Archer, Keba Aricabalaga rett under trolldommen. Under press var Chelseas forsvar stort sett uten arrangører som Diego Silva og Caesar Asbiliguda. Trevoh Salopa og Malang Sar var allierte i sentrum av firemanns-enheten som kjempet for enhet, og med Sylville kjempet han for sin første start, selvtillit og form etter Champions League-finalen.

Archer, spilt av Amy Puntia, kunne ha scoret i det niende minuttet. På slutten av første omgang kunne han ha hatt en til, bare for å bli reddet av Kebas bein før Reese James Anwar l Gazis oppfølging ble fjernet fra linjen. De første 45 minuttene er de beste sjansene for å flytte fjellet til den uvanlig stille N’Golo Kanté, og erstatter endringen som ble gjort i Tottenham søndag.

Verken Toussaint eller Dean Smiths tidlige valg antydet mye prioritet Karabakh Cup, Og spillet var kraftig fra slutt til slutt, for det meste i andre omgang, ideelt for hindringer som dette. Som Thuchel sa “Dette er et godt spill å se.” “Det er en del av det vi gjør: ha det gøy.” Selv om dette ikke er å si at Werner et al.

READ  To nye Liverpool-skader kan etterlate Jurgen Globe med en avgjørende avgjørelse mot Manchester United

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *