Reggae-Jean Page berører London etter å ha blitt erklært den mest favoritt å spille i bandet

Tirsdag kom Reggae-Jean Page tilbake til England, med oddsen redusert til et nytt alternativ for å erstatte Daniel Craig som James Bond.

Den 31 år gamle Bridgeton-skuespilleren ble truffet i Londons Heathrow etter å ha kjørt hjem fra Los Angeles.

Netflix-stjernen klippet en uformell figur ut av en skikkelig grå T-skjorte og svarte treningsbukser, som han hadde på seg med en uovertruffen jakke med glidelås og et par trenere.

Er tilbake! Tirsdag kom Reggae-Jean Page tilbake til England, med oddsen redusert til et nytt alternativ for å erstatte Daniel Craig som James Bond.

Reggie-Jean klippet av den lavmælte figuren da han viste frem en svart Billapong-hatt og et par skygger, mens han dekket ansiktet med en koronavirusmaske.

Etter Craigs avgang, kommer han tilbake etter at bookmakere avslørte at nykommeren var en favoritt for å spille den ikoniske spionen.

Den sultne stjernen var enig i at han skulle inkluderes blant de mange britiske stjernene gjennomvåt for den ikoniske rollen.

Han sa Glass: ‘Si ah, b. Hvis du er britisk og du gjør noe som andre bør ta hensyn til, tror jeg folk vil begynne å snakke om det.

Normal: Den 31 år gamle Bridgerton-skuespilleren ble truffet i Londons Heathrow etter å ha kjørt hjem fra Los Angeles.

Normal: Den 31 år gamle Bridgerton-skuespilleren ble truffet i Londons Heathrow etter å ha kjørt hjem fra Los Angeles.

Reggie-Jean la til: ‘Jeg synes dette er veldig normalt, jeg er i kategorien briter som folk har lagt merke til. Ingenting mer – eller mindre enn dette. ‘

Til tross for at han var en favoritt blant bookmakere, sa Reggie-Jean at han var forstyrret av ideen om å lage ethvert prosjekt ‘i dette øyeblikket i historien’ og hadde ‘gitt opp’ å gjøre det.

READ  John Bonham Biografi Funksjoner Dave Kroll Introduksjon

Reggae-Jean sine odds er redusert til 5-2, foran mangeårige favoritter Tom Hardy og James Norton – som tidligere hadde toppet tabellen 3-1.

De store stjernene, inkludert Idris Elba, Sam Hugan, Richard Madden og Henry Cavill, ligger for tiden 10-1 bak andre.

En talsmann for bookmakerne sa: ‘Nyheten om at Reggae-Jean Page ikke kommer tilbake til Bridgertons andre serie har provosert mange utfordringer fra Bunders som tror at han vil skape den perfekte James Bond.

Vi gjør ham til en favoritt nå, mer enn Tom Hardy, for hvem Daniel Craig vinner som 007.

Merk: Etter å ha blitt erklært favoritt på den tiden, la Reggae-Jean bensin til bålet da han tok til Twitter for å dele en scene fra karakteren sin, Simon Bassett, Duke of Hostings, og nevnte 007s ikoniske drikkeordre

Merk: Etter å ha blitt erklært favoritt på den tiden, la Reggae-Jean bensin til bålet da han tok til Twitter for å dele en scene fra karakteren sin, Simon Bassett, Duke of Hostings, og nevnte 007s ikoniske drikkeordre

I januar antydet Reggie-Jean at han kunne være en god konkurrent som James Panda etter Daniel Craig.

Etter å ha blitt erklært en favoritt på den tiden, la Reggae-Jean bensin på brannen da han tok til Twitter for å dele en scene fra karakteren sin, Simon Bassett, hertugen av vertshus, og noterte 007s ikoniske drikkeordre:

‘Regency, royalty rystet.’

Reggie-Jean’s Bond-fremtid har slått feberhøyden, med nyheten om at han ikke kommer tilbake til Bridgeton for en ny serie.

Reggie-Jean bekreftet senere at han ville være med i showet ‘One-Season Will’, og historien om hans karakter ble avsluttet i en serie han aldri ønsket å komme tilbake til.

Han sa Variasjon: ‘Dette er en sesongbue. Det kommer til å ha en begynnelse, en midt, en slutt – gi oss et år.

READ  Netflix utgivelsesdato og tid forklart

‘Det var interessant,’ fordi det føltes som en endelig serie. Jeg må komme inn, jeg vil gjøre mitt, og så vil Bridgeton-familien rulle. ‘

Den vinnende Netflix-serien har avslørt på sin offisielle Twitter-konto at skuespilleren ikke vil vises i sesong to.

Kontoen bekreftet at kona Phoebe kommer tilbake til neste del av Diner-streaming-arrangementet på Reggie-Jean’s skjerm.

Reggie-Jean, som vil spille i The Grey Man, tok til Instagram for å bekrefte meldingen og sa at det var en glede og et privilegium å være din hertug.

Sjokk: Reggie-Jean's Bond treffer influensahøyden i fremtiden, etter nyheten om at han ikke kommer tilbake til Bridgerton for en ny serie (avbildet i karakter)

Sjokk: Reggie-Jean’s Bond treffer influensahøyden i fremtiden, etter nyheten om at han ikke kommer tilbake til Bridgerton for en ny serie (avbildet i karakter)

I en uttalelse på et kinn skrevet som Lady Whistletown, lederen av det mystiske showet, tvitret Bridgeton: ‘Din nåde, det gir en glede.’

Uttalelsen lyder: ‘Kjære lesere, når alle øyne vender seg mot søken etter å finne Lord Anthony Bridgetons Viscountus, byder vi på Reggae-Jean-siden, hvor han med suksess spilte Duke of Hastings.

‘Vi vil savne skjermen til Simon, men han vil alltid være en del av Bridgeton-familien.

‘Daphne vil være en dedikert kone og søster, som hjelper broren sin til å lede den kommende sosiale sesongen og hva den har å tilby – mer plot og kjærlighet enn leserne mine. Med vennlig hilsen Lady Whistledown. ‘

Rapportering: Netflix-serien har avslørt at skuespilleren ikke kommer tilbake til sin offisielle Twitter-konto

Rapportering: Netflix-serien har avslørt at skuespilleren ikke kommer tilbake til sin offisielle Twitter-konto

I sin egen uttalelse som ble lagt ut på Instagram, bekreftet Reggie-Jean senere showets utgang, hvor han delte et bilde av seg selv og bak kulissene.

READ  Victor Howlands mor inviterer ham til straffe i spillerne

Han skrev: ‘Livets tur. Å være din hertug er en absolutt glede og et privilegium.

‘Bli med i denne familien – ikke bare på skjermen, men utenfor skjermen. Vår utrolig kreative og sjenerøse rollebesetning, mannskap, flotte fans – alle disse var utenfor alt jeg kunne ha forestilt meg. ‘

Undertegnet meldingen la han til: ‘Kjærlighet er ekte og den vil fortsette å vokse.’

Følelse: Reggie-Jean bekreftet senere showets avslutning i sin egen uttalelse på Instagram, hvor han delte et bilde av seg selv og bak kulissene

Følelse: Reggie-Jean bekreftet senere showets avslutning i sin egen uttalelse på Instagram, hvor han delte et bilde av seg selv og bak kulissene

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *