Regjering: Storbritannias helsesekretær Matt Hankok selvisolerer | koronavirus

Storbritannias helsesekretær har sagt at han vil isolere seg etter å ha hatt nær kontakt med noen som har testet positivt for koronavirus.

Matt Hancock sa at han ble advart av NHS-bruk mandag kveld etter å ha begynt til en pressekonferanse i Downing Street.

I en video som ble lagt ut på Twitter, sa han: «Jeg ble pinget av bruken av NHS-koronaviruset i går kveld, noe som betyr at jeg vil være selvisolert hjemme og ikke forlate huset før søndag.

“Denne selvisolasjonen er den viktigste delen av alle sosiale avstander, fordi jeg ved bruk vet at jeg var i nær kontakt med noen jeg testet positivt, og det er dette som bryter vekslingskjedene.

«Så jeg må følge disse reglene, og jeg må jobbe hjemmefra de neste seks dagene. Ved å gjøre dette, ved å følge dette, og alle de andre reglene vi må pålegge, kan vi overvinne dette viruset.»

Hancock bør isoleres selv når den testes positivt Til Govt-19 i marsDa Boris Johnson kunngjorde sin diagnose kort tid etter at han avslørte sin egen. Det er forstått at helsesekretæren fikk sin isolasjonsperiode gjennom bruk av NHS.

Isolasjonsperioden inkluderer dagen individet tok siste kontakt med personen som testet positivt og de neste 10 fulle dagene, ifølge helsetjenestens nettside.

Mer følger

READ  Smelter globalt BNP i varmen? Økonomien vår er allerede påvirket av klimaendringer.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *