Regjering Tony Evers kaller nasjonalgarden i forkant av potensielle innvielsesrelaterte protester | lokale myndigheterArbeidere installerer kryssfinérpaneler på vinduene i Wisconsin State Capitol mandag i frykt for politisk uro fra tilhengere av president Donald Trump i U.S.Capitol og i statlige hjem over hele landet. før den valgte president Joe Bidens innvielse neste uke.


JOHN HART, STATSBLAD


Med protester truet i statlige hovedsteder over hele landet i forkant av den valgte president Joe Bidens innvielse 20. januar, ba guvernør Tony Evers mandag nasjonalgarden om å støtte Capitol Police. stat.

Vakten nektet å avsløre hvor mange medlemmer som ville mobilisere eller hva de ville gjøre, men statsdepartementet begynte å dekke de utvendige vinduene i første etasje på Capitol Hill mandag etter at FBI advarte om muligheten for væpnede protester i hele landet. av tilhengere av president Donald Trump, som nektet å innrømme valget i fjor og presenterte falske konspirasjonsteorier om tyveriet hans.

Etter å ha blitt forsvunnet av presidenten, arrangerte hans støttespillere onsdag en invasjon av USAs Capitol mens lovgivere behandlet valgkollegiets stemmer.

National Guard-troppene er en del av Reaction Force, som består av tropper som er opplært til å svare på forespørsler om hjelp på kort varsel. Vakten vil spille en støtterolle for lokale myndigheter og vil utføre et sikkerhetsoppdrag på stedet.

Administrasjonsavdelingen, som har tilsyn med politiet i Capitol, nektet også å dele detaljer om sikkerhetsplanen sin, for å sikre sikkerheten til publikum og offiserer.

Madison politidepartementet uttalte i en uttalelse at det vil «ha økt bemanningskapasitet tilgjengelig etter behov for å adressere protestaktivitet.»

READ  Etter en lang stund! Microsoft har gjort det riktig med MS Word

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *