Reis inn i det ukjente med Frakwares Kickstarter-lansering for Sherlock Holmes The Awakened

Etter kunngjøringen for noen dager siden, la Frogwares ut Kickstarter-kampanjen hans For å finansiere hans Lovecraftianske skrekkeventyr, Sherlock Holmes våkner. Kampanjesiden har to nye videoer fra teamet, sammen med flere detaljer om spillet og pågående belønninger for givere.

Den første offisielle traileren viser en ung Holmes og Watson som overlever. En slags «misforståelse» førte til at New Orleans Sheriff’s Department jaktet på de to. Etter noen få tapte skudd flykter de spirende detektivene dypt inn i de omkringliggende sumpene. Men noe er galt, for ikke å snakke om Sherlock, som allerede ser ut til å miste grepet om virkeligheten.

Sherlock Holmes The Awakened er et detektiv-skrekkeventyr der Cthulhu møter Sherlock Holmes. Spillet er en fortsettelse av historien om unge Sherlock, Holmes og Watson som tar på seg sin første store virksomhet sammen. En kult besatt av eldgamle guder jobber bak kulissene for å oppfylle en profeti som forandrer verden, og det er opp til den unge detektivduoen å forpurre planene deres.

Teamet ga også ut en lang oppdateringsvideo. Sammen med sjokkerende opptak av hva som skjedde i Ukraina under invasjonen, forklarer videoen hvorfor Frakwares valgte Kickstarter, hvordan teamet håndterer situasjonen for øyeblikket, og noen ekstra spillopptak av hva The Awakened vil være.

The Awakened ble opprinnelig utgitt i 2006, og var en fullstendig nyinnspilling og ble vesentlig omskrevet, ombygd og redesignet for å fungere i Unreal Engine 4.

READ  Gjestespilleliste: Norske sanger inspirert av Vuatosa og Turit Alida Rostan

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *