Reiser du på en Ryanair-flyvning 23. eller 24. juli? Det er kanskje ingen pilot i flyet…

CNEs Didier Lippi bekreftet mandag at Ryanair-piloter i Belgia og Frankrike vil gjennomføre en ny streik lørdag 23. juli og søndag 24. juli. De føler»foraktetFagforeningen forklarte: «Vi venter fortsatt på en lønnsøkning.

Årsakene til den nye aksjonen ligner de som førte til implementeringen av bevegelsen i slutten av juni. «Piloter ble enige om å miste 20 % av lønnen under krisen, og nå venter de på å få den tilbake. Krisen er over, og aktiviteten er viktigere enn før.», husker Mr. Libby. Han uttalte at situasjonen forverret seg ytterligere i det irske selskapet.

Ledelsen gir ikke opp

«Ledelsen inntar fortsatt en arrogant og foraktfull holdning. Indekseringen som skulle implementeres i juni ble det ikke. Men dette er bare ett eksempel blant mange.» assosiative detaljer.

Sistnevnte beklaget også kommentarene som ble gitt mandag av administrerende direktør i spaltene til et irsk dagblad. Under et intervju bekrefter dermed Michael O’Leary at kun 25 flyreiser har blitt kansellert siden begynnelsen av sommeren mens det totale antallet er flere hundre, slik Didier Lippi kritiserer.

Og hva er konsekvensene?

Det er vanskelig å vurdere fordi det avhenger som alltid av hvordan pilotene følger streiken. For eksempel vil dette på Brussel lufthavn kun gjelde ti flyvninger. I Charleroi, hvis streiken følges godt, kan det bli mer problematisk fordi flyplassen er svært avhengig av Ryanair.

I juni i fjor nevnte vi allerede den første streiken på RTL info 19h:

READ  Vanden Borre lanserte bærekraftskalaen

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *