Remco Evenepoel animerte igjen den siste etappen av Vueltaen: «Jeg hadde beina fulle, men jeg hadde det veldig gøy»

Jeg ser frem til å være i Lisboa neste år, ved starten av den 79. Vueltaen, ettersom utgaven av Tour of Spain starter 17. august 2024. Tre dager i Portugal. Dette blir den 5. Grand Prix-avgangen utenfor Spania i et løp som avsluttes i Madrid 8. september.

Det er vanskelig for neste års syklister å konkurrere så intenst og entusiastisk som de gjorde i finalen Denne søndagen Australske Caden Groves vant over Filippo Khanna. Alpecin-Deceunink-rytteren tok den tredje etappeseieren, men han vil aldri glemme den siste seieren.

«Jeg ønsket å vinne på dette stadiet og beholde den grønne trøya», Groves forklarte senere at han prøvde å finne sin andre vind etter å ha spilt Cranks som vi sjelden ser. «Da jeg var så vellykket, tenkte jeg ikke på det. Remco startet sprinten på 500 meter som var en stor fordel for meg.

Groves gled faktisk inn i en seksmannsdivisjon dannet i to etapper. Sammen med Remco Evenepoel og Filippo Ganna får australieren selskap av Nico Denz, Lennard Kämna og Rui Costa. sekstett, der Remco Evenepoel (som matematisk fortsatt kunne vinne poengklassifiseringen) var en av de viktigste drivkreftene frem til slutten.

«Jeg var lei av det, men jeg hadde det gøy», sa belgieren.

Da seks modige menn gjorde motstand i siste øyeblikk, hadde fortroppen til et regiment, som hadde delt seg opp i flere grupper under volden fra den halvtimens innsats, stort sett motstått returen.

«I hele Vueltaen er dette stadiet der jeg led mest, mer enn Angluru»Chep Gus smilte, veldig glad for å ha fullført det.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *