Remco Evenepoel bygger utmerket fjellklatring i bakkene av Norwegian Tour 2022

Selv om det er mindre sannsynlighet for å bli sett i bakkene til Giro, har den norske turneen ikke blitt forlatt, spesielt siden Remco Evangelist i etappe 3 vant Queen-etappen.

I bakkene av Costatopan, et pass 8,7 % 10,5 km i snitt, Remco Evenepoel Bevist i hans favør. Hvis belgieren sikret seg en medvind som kunne hjelpe ham, ville angrepene hans i denne 3. fasen vært vanskelige å følge av de andre rytterne.

Han kom alene med en sprø figur på 6,50 w/kg i 30 minutter og 23 sekunder. Enestående ytelse av en sjef i 2022 Ryttervekt og i utgangspunktet nominell effektTall vi kan Les på Lanternerouge-nettstedet. Hans forrige rekord ble datert fra en tur i Tyrkia i 2019, hvor Remco registrerte 36’36 » i bakkene til Cortep (omtrent 9% ved 11,6 km) med 6,05 w/kg. Husk at Belgia ikke var det eneste landet som slo sin egen rekord i den siste stigningen. Vind, lav høyde og perfekt vær kan ha spilt en vesentlig rolle.

Etter sin store suksess i Liège-Bastogne-Liège, gikk han ned litt i vekt for å forbedre sin evne i Evenepoel-fjellene. Er bra Vulta, hvor han skal konkurrere i august.

READ  Det første Mustang Mac-E-skipet ankommer Norge

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *