Remco Evenepoel vil være bra i starten av etappe 6: «I Vueltaen ble jeg veldig skadet 48 timer etter fallet mitt» (Video)

Remko Evenboel lider av en stor blødning, kramper, lyske- og korsbenet og to fall på veien til Salerno denne onsdagskvelden, og ser klar ut for resten av Giroen. «Han hadde en god natt, han sov ti timer! Han har det ikke så ille denne morgenen, men han har fortsatt vondt i ryggen. Det må gå på sykkel…» Først forklarte teamlege Toon Cruyt til vår spesialkorrespondent i Italia i ettermiddag.

Remko smiler som alltid. I går tok vi den tiden vi trengte for å sjekke at det ikke var alvorlige skader, han gikk gjennom armene på osteoporose og han er klar til å diskutere til slutten av denne Giroen.Sportssjef Klaus Lodwig sa blant flere journalister som venter på nyheter fra verdensmesteren.

Dagens spørsmål: Bør vi være bekymret for Remco etter å ha droppet to på onsdag?

Noen minutter før start sa hovedinteresserten sitt poeng: «Spesielt tidlig i løpet er det ikke bra å krasje. Jeg har ryggsmerter, skrubbsår og et stort hematom. Det er livet, det er racing. Nå må vi fokusere på restitusjon, men nå føler jeg meg bedre.

Verdensmesteren kom også tilbake til fallet: «Det var øyeblikket hvor jeg kunne bremse litt da vi passerte skjebnen til de siste tre kilometerne. En fyr fra Archea på venstre side ba meg om å slippe ham forbi, noe jeg gjorde uten å se på trekkerne som kom til høyre for meg… bare sånn. Men jeg er ikke sint på noen, spesielt frustrert over nedfallet. Dette skjer spesielt etter det første fallet når hunden ikke gjør noe.

READ  Jack Miller overrasker foran, fransk i Q2 - GB Inside

Til slutt sier han at han tar løpet «dag for dag», men er forsiktig på fjelletappen i fredagens show: «I Vueltaen hadde jeg en dårlig dag 48 timer etter fallet. Men dagens situasjon er allerede vanskelig, la oss se hva som skjer.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *