Republikansk senator stemplet «firebrand» for falske påstander om valgsvindel

Chuck Todd konfronterte Wisconsin-senator og Ron Johnson, styreleder for komiteen for hjemlandssikkerhet og regjeringssaker, mot anklagene om at president Trump kan ha tapt valget på grunn av utbredt velgerbedrageri uten å fremlegge bevis.

Nebraska Senator Ben Chas inviterte republikanske lovgivere som planlegger å utfordre valgresultatet under sertifiseringsprosessen 6. januar i Kongressen. «Firepeiser».

«Du kom med en beskyldning om at det var utbredt svindel. Du klarte ikke å gi spesifikk bevis for den utbredte svindelen, men du krever en etterforskning basert på utbredte anklager om svindel, ”sa Todd til Johnson. Møt pressen.

«Du startet denne brannen, og nå sier du:» Å, se på dette, herregud, alle disse menneskene tror på det vi sa «fordi du ikke har mot til å si sannheten, dette valget er rettferdig.»

Johnson skyldte media for dagens situasjon.

«Det startet da de vanlige mediene ga fra seg all form for å være upartisk og faktisk valgte sidene under dette valget. Denne brannen startet da du fullstendig ignorerte den, for eksempel vår etterforskning av Hunter Biden,» sa Johnson. «Det er ingen bevis for at de hadde feil,» sa han. Men etter valget ble det avslørt at Biden var gjenstand for en føderal etterforskning.

Den uavhengige Kunngjort Sønnen til Joe Biden, som ble valgt til president 10. desember, sa i en uttalelse: «Jeg lærte for første gang i går at det amerikanske advokatkontoret i Delaware hadde pålagt min juridiske rådgiver å undersøke skattesakene mine.»

Todd sa at Johnson gjennomførte en «hysterisk konspirasjon mot president Trump» da han beskyldte Ukraina for å ha blandet seg inn i valg i stedet for Russland, ved å bruke panelet sitt til å undersøke svindler på grunn av ubegrunnede påstander.

Todd spurte: «Prøver du ganske enkelt å støtte presidentens valgkretser? Er dette det? Er dette en skummel politisk manøver?»

Johnson svarte med å si at valgfusk kunne utløse et valg. «Det er valgfusk,» sa han. «Det var et vitnesnakk om 42 000 mennesker som stemte to ganger i Nevada.»

Todd stoppet Johnson: «Stopp, disse påstandene har ikke vist seg å være sanne.»

Johnson beskyldte tidligere FBI-direktør James Comey, tidligere FBI-administrerende direktør Andrew McCabe og tidligere CIA-direktør John Brennan for å mistro Amerikanerne.

«Jeg spør deg dette. Hvem overtok staten Wisconsin?» Spurte Mr. Todd.

Johnson sa motbydelig: «Vel, visepresident Biden vant med en margin på 20 000 stemmer.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *