Rex-enheten har fire maritime lisenser i Norge, hvorav den ene er Innovasjon, selskaper og markeder

Via 21. januar 2021 – 09:07

Lime Petroleum, et 90 prosent datterselskap av REX International, har fått deltakerfordeler i fire nye maritime lisenser, hvorav den ene er en innovasjon for utvikling.

Kalklisenser ble tildelt ved Round 2020 Awards i de forhåndsdefinerte områdene (ABA 2020) i Norge. Tre lisenser er i norske farvann og resten er i Nordsjøen, sa oljefelttjenesteleverandøren Rex i en uttalelse onsdag kveld.

Kalk i PL263F Apollonia i Norskehavet har 20 prosent interesse. Swine Kelleswick, selskapets administrerende direktør, sa at lisensen var et betydelig tillegg til Lymes eksisterende 20 prosent rente på PL263 D / E Apollonia-lisensene, som ble oppdaget i 2020.

Rex-datterselskapet har 40 prosent eierandel på PL1111 Kings Canyon og 50 prosent eierandel på PL1125 Polk / Liner i Norskehavet. Mr Kelleswick sa at lisensene var levedyktige for fremtidig forretningsutvikling.

«Shreks oppdagelse i PL838, der vi har 30 prosent interesse, beveger seg mot en vekstkonklusjon,» bemerket han.

Nordsjølisensen er PL1093L Deed / Dimanpoya, som inneholder 20% av kalksteinen.

Med de nye prisene er Lime nå interessert i 13 lisenser i porteføljen, inkludert tre oppfinnelser – Shrek, Apollonia og Polk / Linerley – med potensial for vekst.

Rex sa at alle lisensene i Limes-porteføljen ligger i viktige områder nær infrastrukturen til Halton Terrace i Norskehavet og Utzra Highlands i Northland Ridge og Nordsjøen.

Rex Managing Director Dan Prostrom sa: «Med den siste APA 2020 styrker Lime sin portefølje med tre innovasjoner som har potensial til å ytterligere øke verdien av næringslivet gjennom en serie rørboringsprosjekter i nærheten av infrastrukturen og tilsetning av kontinuerlige ressurser over tid.»

Aksjer i Catalyst-børsnoterte Rex steg 2,6 prosent eller 0,4 prosent til 15,8 Singapore-valutaer onsdag før kunngjøringen.

READ  Norges nye nasjonale kunst-, arkitektur- og designsamling 2022 | Nyheter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *