Richard Scott Drakeley 15. mai 1973 – 7. mars 2021

Richard Scott Drakeley forlot oss uventet søndag 7. mars 2021 etter at hans hjerte, som hadde gitt så mye, til så mange, endelig ga opp. Ricky ble født 15. mai 1973 i Boise, Idaho. Han ble oppvokst av sine kjærlige foreldre William og Joyce Drakeley og vokste opp i Keizer sammen med sin eldre bror, Doug. Han ble uteksaminert fra McNary High School i 1991. Rick lagde mat i kjøkkenene på flere restauranter i Salem-området, og med de kulinariske ferdighetene han hadde finpusset, fulgte han det store hjertet av ham til Minnesota, som kokk-manager ved Norway Ridge Supper Klubb. og lærte stesønnen Billy Sachs, 24, og stedatteren Sydney Sachs, 25, å sykle på fridagene. Han ønsket også sin 17 år gamle datter Mena Drakeley velkommen i denne verdenen, og med den stoltheten og gleden han hadde for Mena, vokste hans hjerte enda mer.

Hjertet hans ledet igjen vestover og han vendte tilbake til Oregon, hvor han hadde tenkt å åpne en restaurant i Salem; heldigvis for McMinnville, fant han den lille restauranten på 411 NE Third Street. Adressen virket som et ganske godt navn, og The 411 Eatery & Lounge ble åpnet (ok, kanskje det ikke er den 100% sanne historien bak navnet). Rick var lidenskapelig opptatt av bowling, og heldigvis for Salem-Keizer bowlingligaer, er McMinnville nær nok til at han kan bli med på farens mandagskveld i bowling der, til og med score et par på 300. perfekte spill og gi ham en jævla god unnskyldning for å bære en bowling skjorte. hver gang han ønsket å være her.

READ  OSI beskytter eiendommen i Herkimer County ved siden av Adirondack Park -

Det ble raskt klart at Rick ikke bare hadde åpnet et sted for mennesker å opprettholde seg selv, da noe mer dynamisk skjedde innenfor de fire veggene. Det han hadde gjort var å åpne et sett med fysiske dører fra hjertet for fullstendige fremmede å bli faste. Vanlige mennesker til å bli bedre kunder, bedre kunder til å bli venner, og venner til å bli beste venner. Samtidig oppfordrer det søkere til å bli ansatte og de ansatte til å bli familie. Hun tok imot dem alle med åpne armer, et allestedsnærværende, smukt smil, hennes berømte bowling-t-skjorter (og hvis du var heldig), en lilla drakt laget av Crown Royal-vesker, den rare ballkjolen eller en kilt og selvfølgelig hennes Den beryktede samling av The Speedos forbeholdt dem for “spesielle anledninger” eller, mer realistisk, enhver dag som endte med bokstaven “y”.

For Rick hadde de åpne dørene til restauranten tilfeldigvis sine egne planer om å åpne hjertet hans. En dag kom en vakker rødhåret jente med smaragdgrønne øyne ved navn Katelyn (Flora) inn og satt i baren med venninnen sin, som som mange andre hadde blitt venner med Rick. Livet hans forandret seg for alltid. Til slutt snakket Rick kraftig til sine venner og familie som møttes 411 om denne vakre rødhåren som nå eide sitt store hjerte. Katelyn og Rick bundet knuten 29. april 2018 omgitt av venner, familie og åpenbart deres nyfødte familie 411. I mai 2019 ønsket Rick og Katelyn velkommen til den kjekke sønnen Greysin til denne verden. Greysin må ha visst at faren var en spesiell mann, siden han var så spent på å møte faren sin at han bestemte seg for å bli med i denne verden noen måneder tidligere. Rickys hjerte var nå fullt da kjæresten og barna elsket ham like mye som han elsket. en gang til.

READ  Dubai lanserer en internasjonal romfartsdomstol

For mange er Rick rett og slett familie, enten metaforisk eller lovlig, og refererer ganske enkelt til ham som “pappa”, “bror”, “sønn” eller til og med “minister” i bryllupet. Ricks hjerte hadde en måte å få alle til å virke som hans høyeste prioritet. Han nølte aldri med å stoppe og ta et skott med deg, sitte ved bordet for å snakke, sette seg i bilen for å ta med middag, ringe eller sende en tekstmelding (uansett hvilken tid på dagen eller midt på dagen ). natt var det) bare for å forsikre seg om at hun følte seg viktig, få henne til å smile, eller, la oss være ærlige, nå og da bare for å få henne til å snakke. Rick så på sin restaurant restauranten som en forlengelse av hjemmet hans. I løpet av det siste året var det som skadet hans gigantiske hjerte fra pandemien mest, hans manglende evne til å gi alle klemmene han hadde blitt kjent for og sørge for å fortelle alle: “Ok, jeg elsker deg!” på vei til døren.

Ricks hjerte ga alle alt han hadde, og på søndag sviktet det ham, og etterlot hjertene til familien og “familien” for alltid fylt med historier, minner, fotografier og den rene kjærligheten som bare kommer fra noen som var mer enn en høy mann bak baren i en bowlingskjorte i polyester med en tullete hatt og sannsynligvis en tanga.

Søndag 14. mars ble visitasjonen / åpent hus holdt på begravelsesbyrået Macy and Son. Medfølelse på nettet kan legges igjen på www.macyandson.com

READ  Norge til å gå videre med massakademinne til tross for motstand

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *