RIL Eyes går inn i nye produkter, med oppkjøpet av Renewable Energy Biz

Reliance Industries (RIL) ønsker å akselerere sin inntreden i de nye produktene og fornybar energivirksomhet med nye oppkjøp. RIL -president Mukesh Ambani kunngjorde på det 44. generalforsamlingen i juni i år at selskapet ville være globalt under sin nye energivirksomhet.

RIL forventes å inngå en avtale om å kjøpe den norske hovedkontoret med solblokker REC Group, som har tilknytning til det kinesiske statseide Chinese National Chemical Corporation (ChemChina). Avtalen med RIL er anslått til rundt 1,2 milliarder dollar.

Ambani hadde kunngjort opprettelsen av en solblokkfabrikk i Gujarat. Oppkjøpet av REC Group vil muliggjøre overføring av råvarer og teknologi for RILs foreslåtte Dhirubhai Ambani Green Energy Giga -kompleks spredt over 5000 dekar.

REC kan for tiden produsere 1,8 GW (GW) solcellepaneler årlig. Den har kapasitet til å generere rundt 10 GW installert solenergi over hele verden. REC ble grunnlagt i 1996, ifølge selskapets nettsted. Det har hovedkontor i Singapore og har regionale knutepunkter i Nord-Amerika, Europa og Asia-Stillehavet.

I januar 2021 bekreftet Kinas patentkontor gyldigheten av RECs patentcelle for splittet celle og koblingsboks. I følge REC er denne teknologien, utviklet lokalt, et sentralt trekk ved REC -gruppens avanserte solcellepaneler. I februar 2020 reiste REC-gruppen kontroverser for å beskytte sin intellektuelle eiendom gjennom et søksmål om patentbrudd mot Korea-baserte Hanwa Q-celler.

Senest, i mai i år, kunngjorde REC lanseringen av sin Twin Peak 4 -serie, fjerde generasjon av sine førsteklasses solcellepaneler for tak- og boliginstallasjoner.

I en kommentar til den nye energi- og nye produktvirksomheten sa Ambani: “Som et selskap som fokuserer på nye virksomheter i fremtiden, vil Reliance lede den integrerte styrken til våre reserver, evner, teknologi og dokumenterte prosjektoperasjonelle evner … for å gjøre sine nye energivirksomhet virkelig global.

READ  Bitcoin marca un nuevo récord histórico por segundo día consecutivo

Aksjer i RIL åpnet på 2 275,95 Rs på den nasjonale børsen tirsdag.

Kjære leser,

Business Standard streber etter å gi deg oppdatert informasjon og kommentarer til utviklingen som er av interesse for deg og utviklingen som har brede politiske og økonomiske implikasjoner for landet og verden. Din oppmuntring og fortsatt tilbakemelding om hvordan vi kan forbedre motivasjonen vår, har bare styrket vårt engasjement og engasjement for disse målene. Selv i disse vanskelige tider som følge av Govt-19, er vi hele tiden opptatt av å informere og oppdatere deg med troverdige nyheter, autoritative synspunkter og klare kommentarer til viktige spørsmål.
Vi har imidlertid en forespørsel.

Når vi bekjemper den økonomiske virkningen av epidemien, trenger vi fortsatt din støtte, slik at vi kan fortsette å gi deg mer kvalitetsinnhold. Abonnementseksemplet vårt har mottatt en oppmuntrende respons fra mange av dere som har abonnert på vårt onlineinnhold. Et ekstra abonnement på nettinnholdet vårt vil bare hjelpe deg med å nå målene om å levere mer relevant og relevant innhold. Vi tror på uavhengig, rettferdig og troverdig journalistikk. Din støtte gjennom høye abonnementer vil hjelpe oss med å praktisere journalistikkferdighetene vi er opptatt av.

Kvalitetsmagasin og Abonner på bedriftskvalitet.

Digital redaktør

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *