Ringenes Herre: Den nye filmen kommer på kino

Det vil være en tilbakevending til det grunnleggende for lisensiering ettersom et produksjonsselskap kalt New Line Cinema vil ta seg av utviklingen av disse nye filmene.

I følge The Hollywood Reporter, David Zaslau, styreleder i Warner Bros. Discovery kunngjorde at Warner Bros. Den har en flerårig avtale med Sveriges Embrace Group for å produsere flere nye filmer basert på Ringenes Herre og Hobbiten. Kunngjøringen ble gjort som en del av Warner Bros» investoroppfordring. oppdagelse.

Disse prosjektene er produsert av New Line Cinema, et velkjent datterselskap av Warner Bros. Selskapet har allerede produsert Ringenes Herre og Hobbiten-trilogien.

I august 2022 kjøpte videospillselskapet Emperor Group rettighetene til The Lord of the Rings fra Middle-earth Enterprises. Dette oppkjøpet gjelder utnyttelsesrettighetene til lisensen i filmer, videospill, reklamefilmer, fornøyelsesparker eller show.

Embrace Group ser nå etter å utvikle nye filmer ved hjelp av Warner Bros. og New Line Cinema. I tillegg kunngjorde teamet for noen dager siden at de utvikler fem spill basert på Ringenes Herre-universet.

_
Følg Keiko Facebook, Nettverkslys Gå aldri glipp av nyheter, tester og tips med Instagram.

READ  «Det var herlig»: Hylleregn til sangeren Arno

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *