Road rage gunman belønnet 200 kg, 6 år gammel gutt skutt i hjel mens moren vender ham om

Myndighetene i Orange County tilbyr nå en belønning på 200 000 dollar for informasjon som fører til identifikasjon og arrestasjon av en våpenmann som drepte en 6 år gammel gutt under en raserihendelse.

En gutt ved navn Aidan Lios ble skutt til fots på motorveien Orange 55 i forrige uke.

Offerets familie tilbød først en belønning på $ 50 000 før overordnede i Orange County, Dan Wagner, godkjente ytterligere $ 50 000 fra fylkets tilsynsstyre.

Ifølge en lokal kringkaster KDLA, Medveileder Katrina Foley matchet $ 50.000 med sine egne $ 50.000, noe som bringer summen til $ 150.000.

«Det gir opptil 150 000 grunner, som oppfordrer publikum til å sende tips og informasjon som kan føre til direkte arrestering av enkeltpersoner som er involvert i Aidans død,» sa Foley i en uttalelse.

Senere la en ekstra donor til $ 50.000 i potten, og løftet belønningen til sitt nåværende nivå.

Moren hans, Jonah Clooney, ble drept sist fredag ​​da babyen ble ført til barnehagen.

M.S. Klovn husker et kjøretøy, som hun husker var en hvit Volkswagen stasjonsvogn, som avskåret henne på samkjøringsfeltet på motorveien 55. Ifølge familiemedlemmer gestilte Clooney at bilen skulle kuttes av.

– Da jeg begynte å gjenforenes med dem, hørte jeg en høy lyd, sa han til ABC News. «Sønnen min sa» ja «. Jeg måtte trekke meg og han ble skutt.»

Fru Clooney ringte 911 da hun fikk vite at sønnen hennes ble skutt.

Gutten ble kjørt til sykehus, men ble senere erklært død.

«Han var kjekk, han var snill, han var dyrebar, du drepte ham uten grunn,» sa fru Cloon. «Jeg vil finne dem. Jeg vil at sønnen min skal få rettferdighet.»

READ  Marine Le Pen "valgt president for republikken": En fransk avis gir en feilaktig fremstilling av seieren til kandidaten til National Rally

Sorgesorgere har reist et midlertidig minnesmerke over barnet på motorveiskulderen nær stedet der han døde.

Besøkende har kort, ballonger, leker og lys for å huske babyen.

California Highway Patrol 21. mai fra kl. 07.15 til 08.15 ber alle på skuddstedet om å sjekke dashbordkameraet eller mobiltelefonvideoene etter informasjon som kan hjelpe til med å identifisere en mistenkt.

En GoFundMe-konto er opprettet for familien for å skaffe penger til belønningen som allerede har nådd 5.000 225.000.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *