Robert Whittaker dominerer Kelvin Gastelum, etterlyser Adesanya-omkamp

Whittaker hadde noen valgord for UFC-mesteren i mellomvekt.

Robert Whittaker tok et etterlengtet oppgjør i UFC Fight Night-hovedarrangementet mot Kelvin Gastelum og gjorde det til sitt eget utstillingsvindu.

Whittaker dominerte Gastelum fullstendig i et fullstendig forsøk på å score en enstemmig beslutningsstopp lørdag kveld. Alle de tre dommerne scoret 50-45 for Whittaker på UFC Apex i Las Vegas. DAZN News var også 50-45 for Whittaker.

Frisk av den dominerende seieren blinket Whittaker et øre-til-øre-glis da samtalen om en mulig omkamp med mellomvektmester Israel Adesanya ble brutt.

“Jeg tror det er på tide at vi krysser stiene en gang til,” sa Whittaker, som led et andre runde KO-tap mot Adesanya i november 2019, etter å ha samlet seg for å vinne tre kamper på rad siden. “Jeg kommer til å jobbe hardt. Jeg tror jeg har noen triks som han ikke har sett ennå, og jeg vil gi ham en varm strek.”

Han la til at han ønsker at omkampen skal foregå hjemme.

Adesanya la merke til Whittakers opptreden og svarte med en sarkastisk tweet:

Mens det gjenstår å se om Whittaker kan vise frem nye triks i en omkamp mot Adesanya, produserte Whittaker en allsidig strålende forestilling lørdag kveld ved å levere utmerket skuddvalg, bevegelse og plass på vei til en skredseier.

Nedre Gastelum måtte bokstavelig talt jage Whittaker. Da Gastelum var i stand til å koble et skudd, satte Whittaker seg i kontakt med to av sine egne. I løpet av andre sekvenser opprettholdt Whittaker ganske enkelt et sunt rom mot kraften til Gastelums klubber med en skarp jab som kom som en del av stikkende kombinasjoner. Den tidligere mesteren i mellomvekt brukte også eksepsjonell lateral bevegelse rundt Octagon for å kvele Gastelum og lette skuddvalget hans.

READ  Norge stenger 'ikke-vesentlig' aktivitet i hovedstaden

Med kampen på gang halvveis i femte runde, leverte Whittaker en smart takedown for å spise tid og sikre seieren. Mot slutten av kampen hadde Whittaker samlet 103 streik til Gastelums 64 og lagt til fire totalt nedslag.

Det var en mesterlig forestilling fra Whittaker, som ikke ønsket noe mer enn et skudd på Adesanya senere i år.

Slik er hele Whittaker vs. Gastelum.

UFC Fight Night: Robert Whittaker vs Kelvin Gastelum undercard

Hovedkort

  • Robert Whittaker def. Kelvin Gastelum ved enstemmig beslutning (50-45, 50-45, 50-45); Middels vekter
  • Andrei Arlovski beseiret. Chase Sherman ved enstemmig avgjørelse (29-28, 29-28, 29-28); Tunge vekter
  • Jacob Malkoun def. Abdul Razak Alhassan ved enstemmig avgjørelse (30-27, 30-27, 30-27); Middels vekter
  • Beseire Tracy Cortez. Justine Kish ved delt beslutning (29-28, 28-29, 30-27); Flyvekter
  • Luis Peña def. Alex Muñoz ved delt beslutning (29-28, 29-28, 28-29); Lette vekter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *