Roberto Martinez fjerner siste tvil: «Ja, Eden Hazard vil starte og kaptein mot Canada»

De første åtte nasjonene som deltok på den obligatoriske FIFA-pressekonferansen sendte sin trener og kaptein dagen før sin første kamp. Men tirsdag ettermiddag i Doha ble Roberto Martinez ledsaget av Jan Vertonghen, ikke Eden Hazard, som bar armbåndet.

Enda viktigere, han ga inntrykk av å åpne døren til en stint på benken i et tidligere spørsmål: «Du bør ikke tenke i form av en startellever. Nå er det fem mulige endringer og alle spillerne er bekymret. Eden, som alle andre, må kjempe for sin plass.»

Men senere fjernet Martínez tvilen: «Hvis han ikke er på en pressekonferanse, er det fordi han allerede hadde mange forespørsler på medienivå. Det er en spiller av Real Madrid (smil), men Eden starter på onsdag, han vil være vår kaptein.

Jan Vertonghen veldig forsiktig på regnbuearmbåndet: «Jeg vil ikke snakke for mye, jeg vil spille i morgen»

Til kollegene våre ved RTBF bekreftet treneren også stillingene til Courtois, Arlderweireld, Vertonghen, Witzel og De Bruyne. Det gjenstår å se hvilken midtforsvarer som vil fullføre hengslet, hvilken bakspiller som vil være ansvarlig for å sondere flankene, hvem som skal følge Witsel på midtbanen og om Obanta eller Batshuayi vil stille opp i forkant av angrepet.

Spill: Bygg oppsettet ditt for kampen mellom Belgia og Canada

READ  Fremover for Martinezs erstatter: Arbeidsgruppen møtes i dag for å diskutere potensielle kandidater

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *