Roberto Martinez gleder seg etter Portugals historiske seier over Luxembourg: «Det er perfekt»

Portugal skrev kvalifiseringshistorie mandag kveld ved å notere sin største seier mot Luxembourg (9-0). En perfekt kveld for Roberto Martinez sine menn, som hadde det samme som en perfekt kvalifiseringskampanje for EM 2024: 6 kamper, 6 seire, 24 mål og 0 innslupne.

Etter kampen snakket den tidligere treneren til de røde djevlene på portugisisk TV: «Det er perfekt», han var glad, «spillerne hadde samme innstilling helt til siste minutt, det er veldig vanskelig å konsentrere seg».

«Å score 24 mål er et utgangspunkt,» fortsatte Martinez, som alltid vil ha mer, «vi kan alltid forbedre oss. Dette laget har kontinuitet og dette laget fortjener å lage historie med seks seire og dagens resultat.

En rekord som minnes Martinez sin rekord på forskjellige kvalifiseringsstadier med de røde djevlene. Spanjolen mangler fortsatt å bekrefte med Selecao i finalen i neste EM i Tyskland.

«Cristiano Ronaldos resultat ville vært det samme»

Ironisk nok noterte Portugal sin største seier i historien uten toppscorer Cristiano Ronaldo. Men for Danilo Pereira, «Hvis Cristiano Ronaldo hadde vært der, ville dette vært resultatet. Han ville ha assistert på mål og assists. I hans fravær vant vi med 9 mål.

READ  En ny type radar vil snart dukke opp på veiene

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *