Rockstar har kjøpt Crack Down 2 Studios

Ryktene om at Rockstar kjøpte den skotske utvikleren Rafian Games ble offisielt bekreftet denne uken. I en pressemelding sier Rockstar-eieren at take-to-buy er over, men ingen pris er kunngjort.

Les mer: Vår Crack Down 2 anmeldelse


Rafian blir med i Rockstar-familien. Bilde: Rockstar Game

Rafian – opprinnelig grunnlagt i 2008 – er mest kjent for sitt arbeid Knekk ned 2, Og hjalp også Microsoft med prosjekter som Hollow: Reach and Crack Down 3. Det er ukjent på dette tidspunktet hva han vil gjøre etter at han forlater stillingen, men medstifter Billy Thompson er optimistisk om samarbeidet.

– Vi er utrolig glade for å bli med i Rockstar-teamet. Ikke bare vil vi ha muligheten til å jobbe med noen av de mest vellykkede underholdningsproduktene i verden, men Rockstars investering i studioet vårt vil være en god indikasjon på ytterligere forbedring av spillutviklingen i Skottland.

Ved kjøpet endret studioet navn fra Rafian til Rockstar Dundee, etter studiokontorene i Dundee, Skottland. Ellers er Thompson og medstifter nummer to, Gary Lydon, bak rattet.

– Vi er glade for å ha Rafian i Rockstar Games-familien. Rafian Group er et talentfullt tillegg til Rockstars globale studioer, og vi ser frem til å samarbeide med dem om fremtidige prosjekter, ”sa Rockstar-sjef Sam Hauser om oppkjøpet.

Les mer: Laget på Rockstar Top Dawn Hauser
Les mer: Rockstar lover bedre arbeidsforhold for sitt neste prosjekt

READ  Norge vant det meste, Frankrike nummer fire

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *