Rockstar har kjøpt Crack Down 2 Studios

Ryktene om at Rockstar kjøpte den skotske utvikleren Rafian Games ble offisielt bekreftet denne uken. I en pressemelding sier Rockstar-eieren at take-to-buy er over, men ingen pris er kunngjort.

Les mer: Vår Crack Down 2 anmeldelse


Rafian blir med i Rockstar-familien. Bilde: Rockstar Game

Rafian – opprinnelig grunnlagt i 2008 – er mest kjent for sitt arbeid Knekk ned 2, Og hjalp også Microsoft med prosjekter som Hollow: Reach and Crack Down 3. Det er ukjent på dette tidspunktet hva han vil gjøre etter at han forlater stillingen, men medstifter Billy Thompson er optimistisk om samarbeidet.

– Vi er utrolig glade for å bli med i Rockstar-teamet. Ikke bare vil vi ha muligheten til å jobbe med noen av de mest vellykkede underholdningsproduktene i verden, men Rockstars investering i studioet vårt vil være en god indikasjon på ytterligere forbedring av spillutviklingen i Skottland.

Ved kjøpet endret studioet navn fra Rafian til Rockstar Dundee, etter studiokontorene i Dundee, Skottland. Ellers er Thompson og medstifter nummer to, Gary Lydon, bak rattet.

– Vi er glade for å ha Rafian i Rockstar Games-familien. Rafian Group er et talentfullt tillegg til Rockstars globale studioer, og vi ser frem til å samarbeide med dem om fremtidige prosjekter, ”sa Rockstar-sjef Sam Hauser om oppkjøpet.

Les mer: Laget på Rockstar Top Dawn Hauser
Les mer: Rockstar lover bedre arbeidsforhold for sitt neste prosjekt

READ  Gaven som North Dakota ga til Norge var en inspirasjon for innbyggerne under andre verdenskrig

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *