Roger Federer like før Laver Cup, hans siste kamp: «Jeg vil ikke mer»

Roger Federer, som kunngjorde pensjonisttilværelsen i forrige uke, ankom London tidligere denne uken for å forberede seg til Laver Cup, hvor han kun skal spille double. Mens en pressekonferanse med internasjonale medier er planlagt på onsdag, ga den tidligere verdens nummer én et intervju på sveitsisk TV, hvor han kom tilbake til de siste ukene og bestemte seg for å avslutte karrieren.

I sin konklusjon: «Min fremgang på begynnelsen av sommeren var ikke tilfredsstillende og jeg følte at kneet mitt ikke lot meg være i fred. På Wimbledon trodde jeg fortsatt på det og tenkte at det fortsatt kunne gå over. Så fikk jeg resultatene av CT-skanningen. .

Det var ikke bra, og det var ingen forbedring. Jeg sa til meg selv at det går over om noen dager. Ærlig talt, jeg vil ikke mer. Jeg er veldig lettet og glad over å ha funnet den karrieren jeg har.

Hans beste minner: «Mange..»

Hans fremtid: «I løpet av de neste seks månedene vil jeg organisere en utstilling med spillerne jeg elsker. Da vil jeg ikke forlate meg helt borte fra denne sporten som har gitt meg alt med fleksibilitet for familien min».

READ  Ny overgang mellom Manchester United og Chelsea

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *