ROKT tilpasser transaksjoner, reduserer rot på e-handelsnettsteder

Bruce Buchanan, administrerende direktør i Rokt, en ledende plattform for netthandel, hjelper til med å tilpasse transaksjonsmomentet for å øke salget

Dette er når mange kjøpere kausjonerer, slipper kurvene og forlater det negative inntrykket av en shoppingopplevelse. Buchanan leste hendelsen og forsto oppførselen. Sammen med forhandlere som Staples, Lands End, Halofresh, Fanatics og Live Nation fungerer e-handel smartere, raskere og bedre.

“Det er massiv vekst,” sa Buchanan og refererte til kunder i forskjellige vertikaler. “Eksisterende kunder har en vekst på 20%. De 10 beste spillerne i hver vertikal vi betjener kontrollerer 70% til 90% av alle operasjoner. Den gode nyheten er at vi går rett til exit -opplevelsen.

Gjennom den proprietære teknologien gjør Rocket sine e-handelskunder i stand til å øke merkevareengasjementet og åpne for nye inntekter på transaksjonstidspunktet, slik at de kan holde seg foran konkurransen mens de gir hver kunde en overlegen og personlig opplevelse.

Selskapet ble grunnlagt i Australia og opererer nå i USA, Canada, Storbritannia, Irland, Frankrike, Tyskland, Nederland, Danmark, Sverige, Norge, Finland, Spania, Australia, New Zealand, Singapore og Japan.

Buchanan begynte sin karriere i Boston Advisory Board, og analyserte forbrukeratferd. Deretter designet han lojalitetsplaner for selskaper som Qantas og kom tilbake til luftfartsindustrien. Da Qantas ønsket å starte et lavprisflyselskap, traff det Buchanan for å lede et initiativ kjent som Jetstar.

Da Buchanan planla å tilbringe seks måneder hos Jetstar, ble han i 10 år og vokste virksomheten til Asias største flyselskap. “De fleste tenker på kostnaden for flyselskaper,” sa han. “Det fungerer på inntektsmodellen. Vi fant at lavprisflyselskaper var en av de første aktørene som gikk direkte til forbrukere. Southwest begynte å selge direkte til forbrukere før Internett kom.

“Da internett kom, flyttet lavprisflyselskaper veldig raskt online,” sa Buchanan. “De begynte tidlig å innse hvordan de skulle selge direkte til forbrukere. Da kunder kjøpte kredittkort fra oss, bombarderte vi dem med 50 forskjellige meldinger. På den tiden visste vi at forbrukere bare kunne engasjere seg med tre meldinger samtidig.

Buchanan grunnla Rokt i 2012 for å fokusere på å effektivisere transaksjonsprosessen for merker og forbrukere. “De økonomiske konsekvensene av å løse dette problemet er enorme,” sa han. “Det var da jeg bestemte meg for å forlate Jetstar. Hvordan gjøre e-handel relevant for hver forbruker og dermed doble fortjeneste.

“Det tøffe med e-handel er at alt fokuserer på relevans,” sa Buchanan. “Det er noen store tekniske problemer. Når det gjelder e-handel, er noden foran og bak knyttet sammen. Det er et teknisk problem. Vi har mye innhold låst på forskjellige steder. Betalinger og frakt må kobles sammen . Den andre delen av problemet er at teknologien bare har vært der de siste årene, hvor du Et stort antall kunde- og transaksjonsdata kan merkes.

Buchanan visste at Rokt trengte å betjene forbrukertransaksjoner gjennom maskinlæring.

Rokt ser på fire områder, inkludert produktoptimalisering, listeoptimalisering, reklame og brukeropplevelse eller UX -optimalisering. “For noen som er veldig rasjonelt motivert, sender vi rasjonelle notater,” sa Buchanan. “Noen mennesker liker følelsesmessige notater. For noen som er emosjonelle, syr vi meldingen og beskriver den annerledes. “Vi ser det som optimalt mot alle fire dimensjoner.”

Selskapet nærmer seg reklame med tanke og oppmerksomhet. “Når vi ser på e-handelstransaksjoner, bestemte vi oss for at det ikke var visuelle annonser eller kuponger. Vi ønsket ikke å skape rundt annonseringsproblemer. Vi bestemte oss for å revurdere hvordan annonsering skulle fungere i en kommersiell transaksjon. Vi brukte kontekst- og transaksjonsinformasjon. Flere og flere avkastninger til aksjonærene.

READ  Valhalla Bangers: Scandi-band som omdefinerer norrøn folkemusikk

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *