Roland-Garros: Elise Mertens kvalifiserte seg uten å spille i 3. runde etter Pavuskovas pakke.

gode nyheter Ellis Mertens ! Belgieren, rangert som 32. i verden og 31. i verden, kvalifiserte seg uten å spille i tredje runde av andre runde av Grand Slam-tennis, Roland-Carros. I andre runde var motstanderen hans tsjekkeren Mary Boskova (WTA 69), trakk seg fra møtet som var planlagt til onsdag. Det meldte arrangørene tirsdag kveld. Han kunngjorde på sosiale medier at Bouzkova hadde testet positivt for Kovit-19.

«Dessverre i dag var første gang jeg hadde en statlig test«, skrev den tsjekkiske spilleren på Twitter.»Så jeg må gå ut av singel- og doubledivisjonen som finner sted her i Paris. Jeg håper å komme meg snart og komme tilbake til retten.«

Mertens møter australieren i 3. runde Ajla Tomljanovic (WTA 42) russisk Varvara Kracheva (WTA 71).

Mertens, 26, konkurrerte i Porte d’Auteuils oker for sjette gang i 3. runde. Men han nådde den 8. finalen bare én gang i 2018 på Porte d’Auteuil.

For 17. gang på rad i en Grand Slam-kamp avanserte Mertens til minst 16. runde. Siden han ble slått ut i 1. runde av 2017 US Open, har han alltid spilt i minst tredje runde i Melbourne, Paris, Wimbledon og Flushing Meadows.

READ  Chelsea svelger Southampton / Premier League / J32 / Southampton-Chelsea (0-6) / SOFOOT.com

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *