Romelu Lukaku returnerer til Manchester med CITY som en del av Pep Cardiolas 200 meter transformasjon

La oss dra tilbake til Manchester … med City! Pep Cardiola «slutter seg til den tidligere United-spissen Erling Holland for å forkorte $ 200 millioner angrep på hans favorittliste»

  • Pep Cardiolas Manchester City kan gjøre et stort trekk i år
  • Rapporter antyder at City vil ha $ 200 millioner å bruke på laget sitt i sommer
  • Cardiolas side sies å være rettet mot en ny spiss, venstreback og midtstopper
  • Inter Romelu Lukaku og Dortmunds Earling Holland er kåret til mål.
  • City kan fortsatt signere spiss Sergio Aguero hvis han forlenger oppholdet

På slutten av sesongen sies det at Manchester City investerer 200 millioner dollar for å forbedre troppen sin på flere områder – et mål for Inter Milan Romelu Lukaku.

Pep Cardiolas lag er fast bestemt på å vinne tittelen denne sesongen og er fire poeng bak ledere Manchester United foran søndagens kamp mot Crystal Palace.

Men City står overfor en rekke langvarige lagforlegenheter i områder som forsvar og foran med slike som Sergio Aguero, Fernando og Eric Garcia som forlater Etihad Stadium gratis i sommer.

Pep Cardiola skal angivelig bruke 200 millioner dollar på sin Man City-tropp i år.

Romelu Lukaku er utnevnt som en mulig Sergio Aguero-erstatning, som vil se Belgia tilbake til Manchester.

Dortmund-mannen kan bli med i Earling Holland City ettersom han har vært i kontakt med klubben gjennom sin far.

Romelu Lukaku (til venstre) og Earling Holland (til høyre) er kalt som overføringsmål

Og gå Telegraf, Cardiola og hans side vil målrette mot en ny spiss, venstrehånder og en defensiv midtbanespiller i lagets store kontantovergang.

Et bekymringsområde er den langsiktige erstatningen for spissen Sergio Aguero, som har slitt med skadeproblemer siden sesongstart.

READ  Pro fotballspiller: Denis Undav kronet, De Kettlere beste unge spiller, Massu beste trener

Den argentinske spissen er Citys rekordscorer hele tiden, men den 32 år gamle spisskontrakten utløper om seks måneder, uten noen avgjørelse om fremtiden.

Et overgangsområde er Sergio Agueros mangeårige etterfølger - han kan dra i juli

Et overgangsområde er Sergio Agueros mangeårige etterfølger – han kan dra i juli

Til tross for at Abihi bodde på Etihad i sommer, sies det at City retter seg mot en ny spiss.

Den samme rapporten sier at Inter Milanos Lukaku, Dortmund-spissen Erling Holland og Benfica-spissen Darwin Nunes har blitt målrettet som mangeårige etterfølgere til Aguero.

Et Etihad-trekk for Lukaku vil se den belgiske angriperen komme tilbake til Manchester, hvor han tilbrakte to sesonger mellom 2017 og 2019 som rivaliserende byrivaler United.

27-åringen flyttet 90 millioner dollar fra Everton til Old Trafford sommeren 2017, men slet noen minutter under Jose Mourinho og Ole Gunner Soulscare, til tross for å score 42 mål på 96 opptredener i alle konkurranser.

Benfica-spiss Darwin Nunes er et potensielt spissalternativ for Cardiola i sommer.

Benfica-spiss Darwin Nunes er et potensielt spissalternativ for Cardiola i sommer.

Lukaku ble overført til den italienske giganten Inter Milan for 72 millioner dollar sommeren 2019 og scoret 51 mål på 73 opptredener for spissen Nerasurri.

I mellomtiden kan midtbanespilleren Fernando – som har spilt over 300 opptredener for City siden ankomst i 2013 – forlate Aguero i samme situasjon i sommer, med Sid som mål for en langsiktig etterfølger på midtbanefeltet.

City har ikke noe annet valg enn å stå alene på venstre side på grunn av Benjamin Mendys treningsproblemer.

Oleksandr Jinkenko og Nathan AK har vært skohorn i rollen, men anses ikke som langsiktige alternativer i denne stillingen.

I november i fjor bestemte manager Cardiola å forlenge kontrakten med to år til 2023, og fikk City til å spekulere i fremtiden.

Den spanske manager har vunnet to Premier League-titler siden han ankom Etihad Stadium i 2016, samt tre Karaoke Cup-titler og FA-cupen i 2019.

City har vært knyttet til et overgang til Barcelonas kaptein og den globale superstjernen Lionel Messi det siste halvåret, med Argentinas Nou Camp-kontrakt utløpt i år.

Reklame


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *