Ronny Deila var på Lotto Park torsdag kveld: «Anderlecht har endret seg mye siden vårt forrige møte»

Classico-opptreden under den 27. dagen av Jubilee Pro League denne helgen. Sporting d’Anderlecht er vert for Standard de Liège søndag kveld (18.30).

På det medisinske punktet (les her) snakket Ronny Deila om Clasico og Ruches» fremtidige motstander. «Jeg så Anderlechts Conference League-kamp mot Ludogorets torsdag kveld, jeg var på Lotto Park. Live ser vi strukturen og måten å spille på bedre enn på videoer. Det var et bra spill og en god atmosfære, bedre enn forrige gang Jeg møtte, sa den norske teknikeren på en pressekonferanse.

«Den første etappen var helt gal fra alle synsvinkler»

T1 Standard de Liège vet at dette sjokket er viktig for supporterne. «Det er en kamp alle ønsker å spille på grunn av innsatsen og konkurransen. Den første etappen var helt sprø på alle måter. Vi må vise en stor mentalitet og samhold i alt vi gjør fordi det kommer til å bli en skikkelig kamp. Vi var fulle av selvtillit da vi vant forrige helg på Union, som har skapt flest sjanser denne sesongen. , som betyr 7. Og «Vi har scoret fire ganger. Vi kan skape sjanser og score på forskjellige måter. La oss dra til Anderlecht med. «Viljen til å vinne, men ikke kategorisere oss,» konkluderte Teela.

READ  De røde djevlene har sin hymne for VM og valget av artist er dristig

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *