Rossi truet med å sparke Ocon og Alonso etter Sao Paulo!

Laurent Rossi, sjef for Alpine-merket, var så rasende på sjåførene sine etter São Paulo-sprinten at han truet med å sparke dem!

Å si at Laurent Rossi ikke var en fornøyd sjef etter at sjåførene hans krasjet på første runde av sprinten i Sao Paulo sist lørdag, ville være et underdrivelse.

Sjefen for Alpine-merket ble så opprørt at han direkte truet med å sparke Esteban Ocon og Fernando Alonso under debatten etter hendelsen.

«Jeg sa til rytterne våre at så lenge de oppfører seg som voksne, vil jeg behandle dem som voksne, slik at de kan løpe fritt så lenge laget deres er dårlig, som ble produsert forrige helg.» Rossi forklarer.

«Jeg minnet dem om kontraktene våre, jeg har mange ryttere som ønsker å løpe i deres sted, og det er synd å avslutte året med to ryttere, selv om det koster meg mer.»

«De tok på seg ansvaret og de gjorde en fantastisk jobb på søndag for å minimere skadene. Jeg tror det kan skje hvem som helst, til og med store piloter. Det er det som gjør disse pilotene til utrolige mestere. De har et morderinstinkt og noen ganger går det litt for mye. langt. Men det er også min plikt å omforme dem når det er nødvendig.»

Les mer:
Inne i Lewis Hamiltons Crazy Garage!
Schumacher: Hans enorme villa i Gland er til salgs (+ bilder)
F1-lønn 2022: Hva Formel 1-sjåfører tjener
Finn kjærester til F1-sjåfører!

Etter null poeng i spurten deres på lørdag, trakk både Ocon og Alonso alle stopper dagen etter i Sao Paulo for å hente hjem en fin 14-poengs jackpot til sjefen. Dette gjorde at Alpine endte på fjerde plass i Constructors» Championship foran sin rival, McLaren.

READ  Pep Cardiola avslører at spillere fra hans tidligere Spania-lag har sparket ham ut av WhatsApp-gruppen

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *