Roy Keane’s skrekkblokk ville ikke ha avsluttet livet hans i All-Ing Holland

Akkurat som Michael Jordans ikoniske Buzzer-Peter kom inn i historien som ‘The Shot’ i 1989, gjorde Roy Keane det også i 2001 i Alf-Ing Holland som ‘The Tackle’.

Eller som Muhammad Alis ‘Phantom Punch’ på Sony Liston i 1965, dette er et av de øyeblikkene der han overskrider grensene for sin egen spilletid og får et eget liv.

Neil Leifer – ‘Boksing. 60 år med kamp og militantitet ‘

Ali sto på toppen av motstanderen og ropte

Keane gjorde det samme

Getty Images – Getty

Keane gjorde det samme

Alle tre begivenhetene fant sted før oppfinnelsen av YouTube i 2005 – men en moderne seer, hvorav mange ikke lenger lever, har sett det millioner av ganger.

Når historiene reiser gjennom generasjonene, blir sannheten uskarp av myte, myte og fantasi.

Vi skildrer det Det ikoniske Neil Leifer-skuddet Ali står over Liston på sitt strålende beste sted, men glem at kampen var skjemmet av kontrovers om hvorvidt stansen til og med var festet, eller om offeret var korrekt beregnet.

Videoen av tidligere Man United-kaptein Keane’s eget knockout-slag mot den tidligere City-midtbanespilleren Holland heter ‘Roy Keane avslutter Hollands karriere i Manchester-derby’ – men det er ikke sant.

Holland dro ikke etter utfordringen, fire dager senere spilte de halvveis i norsk vennskap og presenterte i 68 minutter av Citys neste seriekamp.

Kulen var ingen steder å se og Holland var heldig, foten hans var ikke plantet

Himmelen

Kulen var ingen steder å se og Holland var heldig, foten hans var ikke plantet

Fordi mestring hadde en bivirkning, ble han operert den sommeren, Keane målrettet mot høyre kne og operasjonen var på venstre side.

Dessuten er dette et øyeblikk når hyperbole er unødvendig. Kvalme og sjokk som en skrekkfilm nok til å se den.

Fakta er: Med fem minutter igjen av Manchester-derbyet skapte Keane en motbydelig takling på Holland, som er designet for å skade spilleren i stedet for å vinne ballen.

Da dommer David Ellere stemplet det røde kortet, sto Keane opp mot motstanderen og ropte: ”Stå aldri bak meg igjen om falske skader. Fortell vennen din Vær at han også har noen. “

Det er ingen hemmelighet at utfordringen ble utløst av Keane’s retrett og hevn.

I 1997, i Leeds, stod Holland over Keelen under en kamp mot Man United, og beklaget den falske skaden som irskeren pådro seg da han rev ACL.

I sin kontroversielle selvbiografi fra 2002 sa Keane: ”Jeg ventet lenge. Jeg slo ham hardt. Det var ballen (tror jeg). Du tar det ***. Stå aldri om meg om falske sår. “

Selv om Keane ble bøtelagt $ 5000 og suspendert i tre kamper for den opprinnelige lovbruddet, bød også kommentarene i boken ham ytterligere $ 150.000 og fem kamper for å bevisst hevde å tjene på det.

Disse påstandene skadet Keane, som prøvde å ødelegge ting i en annen selvbiografi i 2014, selv om han nektet å vise anger.

Den tidligere Man United-kapteinen skrev: “[He] Han provoserte meg og kastet munnen. Han er en komplett p **** å spille mot. Nickling, luskede.

“Jeg ønsket å spikre ham og gi ham beskjed om hva som foregikk. Jeg ønsket å skade ham og stå på ham: ‘Ta det, du c ***.’

“Jeg beklager ikke. Men jeg vil ikke skade ham. Det er handling; Det er fotball. Den spiser hunden.

Keane bosetning i Holland varte i mange år

Getty Images – Getty

Keane bosetning i Holland varte i mange år

“Jeg er sparket mange spillere, jeg vet forskjellen på å skade noen og skade noen. Jeg kommer ikke til å skade Holland. Når du spiller spillet, vet du at du har skadet noen.

“Det er ingen forutsetninger. I 1997, mellom tre kamper mot Leeds, spilte jeg tre eller fire ganger mot Holland. I 2001, da han spilte for Manchester City, skadet jeg korsfareren min og spillet da jeg overvant ham.

“Hvis jeg skulle hevne meg på denne galne, hvorfor skulle jeg vente så mange år på en sjanse til å skade ham?

“Jeg har tenkt i årevis: ‘Jeg skal skaffe ham, jeg skal skaffe ham.’ Nei, var han i bakhodet? Det var han selvfølgelig.

“I likhet med Rob Lee, som Davids bestemor, som Alan Shearer, er det Patrick Vieira. Alle disse spillerne var i bakhodet mitt:” Hvis jeg får en sjanse, kommer jeg selvfølgelig til å slå deg. “

“Holland spilte for Norge fire dager etter kampen. Noen år senere prøvde han å si at han måtte trekke seg fordi han klarte det. Han kommer til å saksøke meg. Det var en dårlig utfordring, men han var likevel i stand til å spille fire dager senere. ”

Alf-her er en berømt sønn, vi får det ...

Getty Images – Getty

Alf-her er en berømt sønn, vi får det …

Dette stemmer, da Keane publiserte sin andre selvbiografi, foreslo Hollande at han skulle avslutte livet før han trakk seg tilbake.

Norge sa til Daily Mail i 2003: “Ble den kampen slutt på livet mitt? Vel, jeg har aldri spilt et helt spill igjen, ikke sant? ”

Men så sa han til BBC i 2014: «Jeg skylder ham ikke for å ha sparket meg i andre spill eller i en bestemt sport. Det som bekymrer og bekymrer meg mest, er at han i sin første bok sa at han ville hevne seg. Jeg tror ikke det er en del av fotballen.

“Jeg klandrer ham ikke. Jeg sa aldri at han gjorde slutt på livet mitt. Dette var min siste fullstendige kamp i England, så han kan ha en viss forbindelse. ”

Hvorfor tar vi dette opp nå, spør du? Du har kanskje hørt at Alf-Ing Holland har en berømt sønn.

Når Keane dukker opp igjen på TV-skjermene våre som en kulturell begivenhet, erm, Instagram, Og det problemet vil bli mer aktuelt igjen om noen måneder.

Erling Holland, en 20 år gammel superstjerne fra Dortmund, Borussia, blir lurt av mange. En dag den beste spissen i verden Han er allerede der.

Holland har allerede 20 mål på 14 Champions League-kamper

Getty Images – Getty

Holland har allerede 20 mål på 14 Champions League-kamper

Ikke bare har han spilt for Uniteds sterke rivaler Leeds og Manchester City, men Alf-Ing, som har det hele med Keane, har stor innflytelse over sønnens fremtid.

Earling Thane ble født i Leeds, og avslørte den nåværende hvite stjernen Stuart Dallas-spiss Han sang ‘Marching on Together’ i øret hans Under en internasjonal konkurranse nylig.

Lang historie novelle, Earling og faren hans har mange grunner til ikke å gå til Old Trafford i sommer. De har mange grunner til å ønske å flytte til Man City også Tenkte å være interessert, i stedet.

Da Red Bull dro fra Salzburg til Dortmund i januar 2020, vendte denne unge mannen seg kjent for å støtte de røde djevlene – nå er konkurransen mot United fra alle større klubber i hele Europa når Earling endelig forlater Tyskland.

Å trakassere sønnen United to ganger, og nekte dem nøyaktig hva de trenger, ville absolutt være for søt for Alf-Ing.

Soulscare trente Earling Holland i Moldova

Earling Holland Instagram

Soulscare trente Earling Holland i Moldova

Earling United-manager Ole Gunner opprettholder imidlertid et godt forhold til Solskage etter tiden han var sammen i Moldova, og hvis det er noen Alf-Engine-kommentarer i 2019, vil han ikke be sin sønn om flyttingen.

Han sa til TV2, et dansk utsalgssted i Norge: “Det ville være flott. Det er viktig å skille mellom en supporter og en jobb.

“Så jeg har et veldig nøkternt forhold til det. Det er litt annerledes når det er alvorlig. Ja, de fleste spillere drømmer om å være i Premier League på et eller annet tidspunkt.

“Det vekker mye oppmerksomhet rundt ligaen, og det har lag av god kvalitet. Det er ingen tvil om at Premier League tiltrekker ham.”

Dette er en start for Holland

Getty Images – Getty

Dette er en start for Holland

Manchester United har fått beskjed om å selge en av stjernemennene sine, i et forsøk på å finansiere et trekk for Holland, som nå har satt en svimlende Champions League-rekord og scoret 20 mål på bare 14 kamper – 10 raskere enn tidligere holder Harry Kane.

“Hollande vil være etterspurt. Du får ham ikke betalt mindre enn 300 tilskudd i uken,” sa tidligere Chelsea-ess Jason til Kandy Doxport.

“Du vet hva United må gjøre. De må flytte David de Gea og frigjøre lønningene. De har Dean Henderson.”

Den nåværende formen og banen til Holland kan gis som et snipp.

READ  Fulham 0-0 West Ham Live! Suzuki Red Card - Siste poengsum, Premier League Match Stream og måloppdateringer i dag

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *