RSA stiller opp ledere etter oppkjøpet

Den påtroppende presidenten kommenterte: “Jeg er glad for å være ledende i RSA UK&I Board of Directors når vi begynner på et spennende nytt kapittel av virksomheten. “Kjøpet av Intact vil gi selskapet en mulighet til å fortsette å bygge på sin sterke markedsposisjon.

“Jeg ser frem til å jobbe tett med Scott [Egan]Storbritannias administrerende direktør og administrerende direktør og det bredere Intact-teamet for å flytte virksomheten til større suksess. ”

I mellomtiden vil Martin Ciclona, ​​leder for forsikringsgruppen i RSA, trekke seg fra plc-styret når avtalen er fullført, sannsynligvis i andre kvartal.

Les mer: Scott Egan for å beholde RSA-stillingen etter overtakelsen

I tillegg er det kunngjort at konsernsjef Charlotte Jones vil bli Storbritannias økonomidirektør og finansdirektør etter å ha støttet integrasjonsaktiviteter i overgangsperioden.

Jones bemerket: «De neste 12 månedene vil være en kritisk periode for RSA og lyd når vi går gjennom fullføringen av avtalen for å sikre at den nylig innlemmede virksomheten er satt opp for fremtidig suksess. Etter å ha jobbet mye med avtalen, er jeg opptatt av ikke bare for å se det gjennom, men for å hjelpe til med å sikre at RSA UK-virksomheter og industribedrifter er i best mulig posisjon til å utnytte mulighetene de gir. ”

Bortsett fra UK & I-virksomhet, vil Intact også eie den kanadiske RSA-enheten, samt 50% av forsikringsselskapets danske virksomhet. Sistnevnte vil være felleseid av Tryg A / S, som opprettholder RSA-virksomheten i Sverige og Norge.

«Jeg er glad for at Mark har sluttet seg til RSA på neste etappe av reisen vår,» sa Scott Egan, administrerende direktør i UK&I. “Vi vil ha stor nytte av hans erfaring, visjon og lidenskap når vi fortsetter å forbedre og forbedre vår virksomhet i Storbritannia og internasjonalt.

READ  En salong for teknologi i Las Vegas, av roboters menneskelige epatanter og problemer

«Charlotte vil gi betydelig kontinuitet og ledelse for arbeidet og teamet det neste året, og jeg er glad for at vi vil fortsette å jobbe tett.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *