RSA stiller opp ledere etter oppkjøpet

Den påtroppende presidenten kommenterte: “Jeg er glad for å være ledende i RSA UK&I Board of Directors når vi begynner på et spennende nytt kapittel av virksomheten. “Kjøpet av Intact vil gi selskapet en mulighet til å fortsette å bygge på sin sterke markedsposisjon.

“Jeg ser frem til å jobbe tett med Scott [Egan]Storbritannias administrerende direktør og administrerende direktør og det bredere Intact-teamet for å flytte virksomheten til større suksess. ”

I mellomtiden vil Martin Ciclona, ​​leder for forsikringsgruppen i RSA, trekke seg fra plc-styret når avtalen er fullført, sannsynligvis i andre kvartal.

Les mer: Scott Egan for å beholde RSA-stillingen etter overtakelsen

I tillegg er det kunngjort at konsernsjef Charlotte Jones vil bli Storbritannias økonomidirektør og finansdirektør etter å ha støttet integrasjonsaktiviteter i overgangsperioden.

Jones bemerket: «De neste 12 månedene vil være en kritisk periode for RSA og lyd når vi går gjennom fullføringen av avtalen for å sikre at den nylig innlemmede virksomheten er satt opp for fremtidig suksess. Etter å ha jobbet mye med avtalen, er jeg opptatt av ikke bare for å se det gjennom, men for å hjelpe til med å sikre at RSA UK-virksomheter og industribedrifter er i best mulig posisjon til å utnytte mulighetene de gir. ”

Bortsett fra UK & I-virksomhet, vil Intact også eie den kanadiske RSA-enheten, samt 50% av forsikringsselskapets danske virksomhet. Sistnevnte vil være felleseid av Tryg A / S, som opprettholder RSA-virksomheten i Sverige og Norge.

«Jeg er glad for at Mark har sluttet seg til RSA på neste etappe av reisen vår,» sa Scott Egan, administrerende direktør i UK&I. “Vi vil ha stor nytte av hans erfaring, visjon og lidenskap når vi fortsetter å forbedre og forbedre vår virksomhet i Storbritannia og internasjonalt.

READ  "Vi er alle veldig glade": en økning i lønnen til én million ansatte i de kommende dagene

«Charlotte vil gi betydelig kontinuitet og ledelse for arbeidet og teamet det neste året, og jeg er glad for at vi vil fortsette å jobbe tett.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *