RTL i dag – Snø, ulykker, sammenbrudd: en urolig kveld på veier i Luxembourg

Snø påvirket trafikken på veier i Luxembourg natt fra fredag ​​til lørdag. Bortsett fra ulykkene ble mange kjøretøy bremset eller blokkert av snø over hele landet.

Gårsnattens snøfall i Luxembourg overrasket bilistene. Mellom de uveide veiene, kjøretøyer som sitter fast i snøen og ulykker, er det viktig å fordoble vår årvåkenhet for å unngå ubehagelige overraskelser.

Til tross for værforholdene fant nødetatene kun to ulykker på landets veier fredag ​​kveld. Den første gjelder en bil og et tre mellom Lulange og Bowange. En person ble skadet. For det andre kolliderte to kjøretøy i Rue Mathias Ganges i Deutelong. En person ble også skadet i ulykken.

Men når det gjelder mindre hendelser er det kjent at minst tre lastebiler har stoppet nord i landet uten innbrudd. I nærheten av Waldorf ble det funnet flere små veiavkjørsler. Tvilsomt: Opphopning av is som har gjort noen områder til ekte isringer.

Alt dette til tross for rikelig snøfall over hele landet. Heldigvis kunne trafikken på større akser bevege seg mer eller mindre normalt. Noen steder måtte bilistene kjøre på enveiskjørt vei, som veien til Echernach, men kunne unngå ulykker.

READ  Putin strødde vann med en sprinkler... Erdoğan? (Video)

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *