Rudy Giulianis drøm: – John Thomas: Det skjedde

Trumps advokat, Rudy Giuliani, tok verden med storm torsdag kveld midt i en spenning av ubegrunnede og ubegrunnede beskyldninger.

Fra bak et podium ved det republikanske nasjonale hovedkvarteret i Washington, D.C., holdt den tidligere borgmesteren i New York en nesten times lang pressekonferanse der han gjentok de ubegrunnede og ubegrunnede beskyldningene om at president Donald Trumps valg var blitt stjålet fra ham.

Omtrent 40 minutter etter Giulianis pressekonferanse ble den 76 år gamle advokatens påstander ikke fulgt, men snarere Trumps advokatkinn.

Ute av stand til: Donald Trumps advokat Rudy Giuliani sier i et intervju med Fox News at valget ikke er avgjort. Video: Fox News via AP
Se også

Svarte streker

Det var på dette punktet at han måtte gi opp en åpenbar giuliani-svette som hadde lurt ansiktet hans til da.

Så begynte det å strømme.

76-åringen hadde plutselig en svart væske som rant nedover kinnet som dukket opp fra Trumps advokatskjegg.

Hårfarge, fuktet lytterne og publikum på sosiale medier.

Ikke hårfarge, men mascara, New York Times skriver.

Feil, svarte Norges mest berømte stylist og frisør John Thomas.

– Jeg tror dette er et produkt som brukes av kjendiser og makeupartister over hele verden, sier den berømte stylisten til Docladet.

USAs president Donald Trump dro ikke. Han fortsetter å hevde at han er riktig vinner i det amerikanske presidentvalget. Video: Abby
Se også

Dette er svaret

Produktet han refererer til heter navnet “Emne” og brukes av både menn og kvinner. John Thomas selger produktet «bøtter og bøtter» i salongen sin, sier han.

– Dette er et pulver som kommer i en pumpe. Han sier at du bruker dette til å toppe håret, i viker eller for å fylle ut hårfestet.

Produktet har små tråder i pulverform som fester seg til håret, og de brukes med hårspray, sier han. John Thomas sier imidlertid at det har sine begrensninger.

– Det blir varmt og problemer kan oppstå hvis du svetter mye. Og så hva skjer: det blir fet, det varer ikke og begynner å strømme, sier han.

Heartbreaker: John Thomas og kjæresten Harlem Alexander møter sin nye valp. Video: Privat
Se også

Dette ville han ha gjort

Han mener teorien om en type fargestoffblanding som får næring til øyelokkhårene som er fremsatt av andre frisører for New York Times, er helt feil.

– Det er morsomt å bruke, fordi det er et lag på toppen av håret, og det er rart. Det er helt vanskelig, og mest mascara er vanntett, så jeg tror ikke det er en mascara, sier den berømte stylisten.

– Hvordan ville du ha løst dette?

– Jeg brukte et inn-og-ut hårfarge, en sjampo, du kan bruke den og la den sitte i to minutter, og skyll deretter. Så var det dybden han lette etter.

I teorien kan han ha brukt «emnet» på Giuliani, men ikke i den sammenhengen.

– Du må endre. Det er farlig å bruke «tema» for en mann som er historiefortelling, stressende og veldig varm. Jeg har brukt dette selv i store internasjonale stjerner, men nå har jeg gjort dette i 35 år, så jeg vet hva jeg gjør. Dette er et godt produkt, men det kunne vært brukt i feil situasjon.

READ  Røyk driver så langt som til Norge

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *