Rugby-VM: England kastet ut Japan for å spille rekord Fiji vs Australia

Fiji ledet 8-12 til pause. Joshua Duisova scoret lagets eneste forsøk (43.), Simeone Kuruvoli konverterte. Sistnevnte la til fire straffer og Frank Lomani scoret også et mål.

Forsøk fra Mark Navaganitawas (23.) og Suli Vunivalu (68.), en omstilling fra Ben Donaldson og en straffe var ikke nok, da de fortsatt vant den defensive bonusen.

PG tapte 32-26 for Wales i sin første kamp og har de samme 6 poengene som australierne. Waliserne leder med 10 enheter. Georgia og Portugal står fast på 0. Wales og Australia møtes i Lyon 24. september.

Tidligere overhalte Sør-Afrika Romania (76-0). Etter to kamper ligger de på 2. plass i gruppe B med 9 poeng, bak Irland (10 poeng). Skottland og Tonga, som kun har spilt én kamp, ​​har ingen poeng da de har slått Romania to ganger.

På kvelden vant England gruppe D-kampen mot Japan (34-12). XV De La Rose slapp ikke inn et forsøk, men scoret fire, inkludert tre i andre periode for bonus. Så på stillingen alene er det foran Samoa (5 poeng, 1 kamp) og Japan (5 poeng, 2 kamper) med 9 enheter. Argentina (1 kamp) og Chile (2 kamper) har ennå ikke tatt poeng.

READ  Jerome Bodengs ekskjæreste Kasia Lenhardt dør 25 år gammel

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *