Rugby-VM: Forvirret Frankrike vs Uruguay

Den beskjedne uruguayanske «Deros», rangert som 17. i verden, tok en stor feil fra Blues, grov og udisiplinert, i det andre forsøket (20-12, 55.), som kom inn i Beto. Mauaga, N.10 etter Antoine Hastoi (10-5, 11.).

En sen innsats fra kantspiller Louis Pillay-Pierre (27-12, 73.), som ble den yngste franske spilleren som spilte i et verdensmesterskap, tok livet av spenningen mens han økte poengsummen.

The Blues har mindre dybde enn forventet på grunn av en rekke skader på veteranspillere de siste ukene. Men det er fortsatt en måned igjen til en kvartfinale i midten av oktober mot verdenslederne Irland eller Sør-Afrika, kronet for fire år siden.

Frem til da vil kampen mot Namibia i Marseille om en uke, eller kampen mot Italia i Lyon 6. oktober, være en sjanse til å se sentrum Jonathan Dandy, hooker Julien Marchand og venstrekant Cyril igjen. Gjesper, muskelskader.

Med Antoine Duponts side som hviler på torsdag, er det mindre tvil om kvalifiseringen til finalen enn at de skal havne blant de to beste i gruppen sin.

READ  Her vil Wout van Aert gjenoppta sesongen etter verdensmesterskapet

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *