Russell Crowes far dør som skuespiller hyller hans ‘lyse øyne og frekke holdning’

Russell Crowes far døde noen dager før 85-årsdagen hans.

John Alexander Crowe, faren til Hollywood-stjernen, døde i dag i havnen i Coffs i New South Wales, Australia.

Skuespilleren, som husket ham i en vakker hyllest, snakket om farens lyse øyne og frekke holdning og sa at han var “den mest skånsomme av menn”.

Skuespilleren skrev Twitter, Skriver: “Jeg kom tilbake til bushen i går kveld. I dag, selv om solen skinner og regnskyllen har avtatt, vil denne datoen synke for alltid med sorg. Min kjære gamle mann, min kjekke far, den mest skånsomme mannen, har gått bort.

Russells far, John Alexander Grove, døde

“Jeg legger ut dette fordi jeg vet hvem han er som berører hjertet og ribbeina over hele verden, ropte han med sine lyse øyne og sin kinnholdning til alle og alt, dette er sannsynligvis en metode som er effektiv på noen måte.

“John Alexander Crowe ble født 13. mars 1936 – 30. mars 2021 i Christchurch, New Zealand. Han døde i hjembyen NSW, Coffs Harbour de siste 25 årene. Hvil i fred.”

Fans av den 56 år gamle gladiatorstjernen Russell har uttrykt sin medfølelse.

Russell hyllet sin vakre hyllest til faren sin
Russell hyllet sin vakre hyllest til faren sin

En skrev: “Jeg er nå våken når jeg leser denne triste nyheten om Russell, mitt hjerte går ut til deg, din mor og andre i familien din. Jeg vet at det er et dypt tap, det er et spesielt bånd mellom far og sønn, jeg vet at du vil sørge, men hans Hold minnet nær hjertet ditt. “

READ  Bosnias Oscar-nominerte 'Gua Vadis, Ida?' Lander i Super LTD

En annen sa til ham: “Ingen på jorden vil dø så lenge de lever i hjertene til de som eksisterer … kondolanser til deg og din familie … for en måned siden mistet jeg faren min … og en ubeskrivelig smerte, tap av foreldre … sterk tilpasning “

Den tredje skrev: “Min medfølelse med deg og din familie. Det har aldri vært lettere for en elsket eller barnets alder. Mine bønner er med deg og din familie.”

Da en fan fortalte ham: “Jeg er så lei meg for å lese denne triste nyheten. Du har alltid snakket om ham med dyp, kjærlig hengivenhet. Jeg vet at dette er et stort tap for deg og din familie. Min hjertelige medfølelse til dere alle , spesielt til moren din som mistet livspartneren din. “

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *