Russisk datavitenskapsmann arrestert i Italia for cyberkriminalitet

Dårlige tider for en russisk datavitenskapsmann anklaget for å tilhøre en gruppe pengegjenvinnere som stjal kryptokurver i Italia. Ifølge våre kryss-tester ble den russiske statsborgeren som ble begavet med datamaskiner svindlet med pengerDen ble deretter resirkulert ved å kjøpe kryptokurverPå vegne av en kriminell gruppe. Det italienske politiet bekreftet denne informasjonen i en uttalelse. Politiet har beslaglagt en stor mengde datautstyr og kredittkort fra hjemmet til en informatiker som ble arrestert i Genova. Datavitenskapens identifikasjonsprosess er ikke avslørt på dette stadiet.

Ifølge generelt kjente kilder klonet kvinnen bankkort og stjal penger fra ofrene. Pengene som ble svindlet gjennom denne prosessen ble brukt til å kjøpe avansert datautstyr eller til å kjøpe smarttelefoner med høy ytelse. Alt dette utstyret ble videresolgt online via spesialiserte nettsteder eller sendt til Russland til medlemmer av sitt eget nettverk.

I rapporten beskrev det italienske politiet prosessen som ble brukt av en datavitenskapsmann som ble beskrevet som en hacker. “I hverdagen var hun en stille mor, men faktisk, bak en åpenbar natur, gjemte hun en hacker: faktisk var hun en datamaskiningeniør, interessert i kriminalitet og kryptokurver.2, Kan vi lese i politiets pressemelding?

READ  Litauiske flyplasser vil tilby 40 direkteruter fra mai

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *