Russiske soldaters fortvilelsesrop: «Våre sjefer skyter mot oss for å tvinge oss til å angripe ukrainske linjer»

Uavhengig russisk nyhetsside «Mediazona» og avslørte bilder Sendt av CNN Kjølig i ryggen. Vi ser russiske soldater snakke direkte til Vladimir Putin. Disse soldatene fra det 1439. regimentet fra Irkutsk (Sibir) er involvert i den ukrainske konflikten i Donbas-regionen.

I en video som ble utgitt lørdag, sier gruppen at den mottok «Ulovlige og strafferettslige ordre» Deres kommando og sendt»til slakteriet»Fordi uten noen kampstøtte.

«Vi er mobilisert fra Irkutsk-regionen, regiment 1439, som ble sendt til Donetsk People’s Republic 31. desember 2022.»En soldat kommenterer før han fortsetter: «Vi ber om hjelp til å håndtere de ulovlige og kriminelle ordrene fra vår kommando… Territoriale forsvarssoldater ble omgjort til angrepsenheter samme dag og sendt for å angripe Avdivka-festningen uten artilleristøtte..

«De bryr seg ikke om livene våre»: Video viser russiske soldater klare til å forlate hæren for å slutte seg til Wagner

Avdiivka er en hardt omstridt by nær frontlinjen i Donetsk.

Den maskerte soldaten fortsetter: «Kommandanter for den selverklærte folkerepublikken Donetsk skyter med maskingevær og infanteri-kampkjøretøyer mot våre mobiliserte soldater mens de nekter å slutte seg til angrepsenhetene. Det nytter ikke å klage til den lokale militæradvokatens kontor.

Når videoen slutter, sier soldaten at enheten er i en «Desperat situasjon» fordi «De selverklærte kommandantene i Folkerepublikken Donetsk bryr seg ikke» livene deres.

Krig i Ukraina: «I Bagmouth må vi kanskje trekke oss tilbake»

Merk at i januar i fjor ble en lignende video allerede utgitt. Blant disse hadde soldater fra samme regiment allerede klaget over mishandling.

«Mediazona» publiserte også tekstmeldinger sendt til familiene deres på krigsfronten. «De skyter mot oss fra sine kampvogner for å tvinge oss til å angripe ukrainske grenser. I går åpnet de ild mot et hus der russiske soldater gjemte seg, og nektet å sette i gang et angrep.Spesielt en soldat erklærer.

READ  Charles Michael går inn for å åpne EU for russere som forlater demobiliseringen

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *