Ryanair kan kunngjøre sin avgang fra Zaventem onsdag

La Libre fikk vite tirsdag kveld at administrasjonen hadde tilbakekalt alle belgiske mannskaper stasjonert på Brussel lufthavn på grunn av «viktige» nyheter angående fremtiden til Zaventem-flyselskapet. Det irske flyselskapets president, Michael O’Leary, vil også være i Brussel hvor han vil holde en pressekonferanse.

sist torsdag, mr. O’Leary truet med å stenge sin andre belgiske basespesielt beklaget over den nye føderale skatten på passasjerer og økte flyplasspriser.

«Zaventem flyplass er en av de basene vi ser nøye på. Jeg kan ikke garantere at vi ikke vil stenge den i vinter.»Michael O’Leary sa:. Før du legger til: «Vi vurderer også å trekke fly fra Charleroi. Flyene våre vil gå dit det er vekst og hvor det legges til rette for lavprismodellen vår. Får vi en bedre avtale med en annen flyplass, flytter vi.»

Det irske selskapet har fortsatt to fly på Brussel lufthavn og femten i Charleroi. For flere dager siden. Pilotene har mottatt sine rutetider for denne vintersesongen, noe som tilsier at Ryanair blir værende i Zaventem. Men innkallingen som ble mottatt tirsdag vakte forhåpninger for mannskapet.

READ  New Balance donerer rundt $ 55.000 for å bygge en utendørs basketballbane i Norge

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *