Sagosan ødelagt i historisk Champions League-seier:

THW Kiel 33-28 Barcelona

Se kampoppsummeringen ovenfor!

De norske landslagsspillerne Sander Sokosen og Harold Reykind hadde sjansen til å vinne Champions League i håndball med den tyske nøkkelen tirsdag kveld.

I forkant av årets finale var Berg Lund den eneste nordmannen som vant Champions League for menn. Han gjorde det med Keel i 2010 mot Barcelona.

Norge har nå to nye vinnere i turneringen.

– Gjennom dette kjempet vi. Det er det som er fantastisk. Vi står sammen og kjemper, det er derfor vi har medaljen. Jeg er utrolig stolt av laget, og etter finalen Sachosen EHF.

– Vi hadde et mål om å nå toppen. Vi viste klassen vår. Jeg er stolt og sliten. Dette er en skikkelig berg-og-dal-helg.

– Jeg er veldig sliten nå, men jeg har drømt om dette siden jeg var fem, sa Sachosen til NDP etter seieren.

Bent Swell, TV2s håndballekspert, var imponert over hva nordmennene ga Keel i finalen.

– Den er stor. Vi har vært i Kieran siden 2010. Swell sier at det er for stort for hengslet, for stort for Sokosen og Rainkind, og for mange nordmenn til å registrere seg:

– Sachosen er den beste i verden.

CUP: Sander Sachosen med Champions League-pokalen. Foto: Thilo Shmuelgen

Sander Sokosen var veldig involvert i finalen. Trentelock spilte fem mål, to målgivere og to avskjedigelser før lagene gikk til pause klokka 19-16 til fordel for Kiel. På slutten av kampen scoret Trendelock-spilleren syv mål og tre mål i en seier 33-28.

– Sachosen dro fra PSG til Keel for å vinne Champions League og spille for Bundesliga, og han og Rainkind har tatt det bra. Sagos vil vise seg. Han har et instinkt som er helt unikt, sier Swell.

Sachosen i sentrum

I finalen ventet Barcelona, ​​det mest suksessrike laget i historien til konkurransen med ni titler. Det katalanske folket har sluppet nøkkelen to ganger denne sesongen og ble ansett som favoritter i finalen.

I åpningsminuttene var Sakhosen i sentrum av begivenhetene. Han ga den første straffen før minuttet hadde gått. Heldigvis for Trudeau tapte Barcelona og da tok Kiel ledelsen. Han ga tyskerne en 2-1 ledelse før Norge scoret en ny straffe og avslutte i tredje minutt. 180 hendelsessekunder.

Superior Elver har vunnet sin tredje strake NM-tittel: – Et godt resultat for 2020

Etter en jevn start tok Kiel initiativet til finalen. Sagochen tok 7-5 ledelse bare ti minutter før kamp. Så ble Trendelock-mannen sendt til andre i sekunder, så han hadde bare et par minutter å bli sendt til resten av kampen.

Halvveis i omgangen la han opp sitt tredje skudd 10-8 på tre skudd. Da Toc Barcelona-tiden er over. Der beordret Barcelona-treneren den norske 25-åringen til å angripe det katalanske folket for å sende ham bort. Som svar slo S ாக gochen ned Kiel 11-9, og ga tyskerne en ledelse på 13-9.

Harold Reinkinds første skudd reddes av Barcelonas keeper. Han scoret bedre da han satte de hvite på 15-13 klinisk. Den beste Kiel-runden endte 19.-16.

– Taktisk klokt

Etter pause økte Sachossen den tyske ledelsen til 21-17 fire minutter ut i andre omgang. 25-åringen gikk inn i blokkeringen kort tid etter et langskudd og reduserte Barcelonas ledelse til to mål.

Seier: Harold Reinkind kan være spent på å vinne Champions League.

Seier: Harold Reinkind kan være spent på å vinne Champions League. Foto: Thilo Shmuelgen

Men Kiel slo hardt og i det 14. minutt av omgangene ga Stephen Weinholt de hvite ledelsen 25-20.

I tillegg til Sagosan kan Kiel takke keeper Nicholas Landin for hans mange sterke bidrag til historisk suksess. Dane gjorde mange fantastiske besparelser i løpet av de viktige øyeblikkene av kampen.

– Kiel er taktisk klok. De har spilt bedre på syv kamper mot seks, og dette er mindre etterspurt. Da går det litt saktere. Uten et godt forsvar og en keeper vil du ikke vinne, Landin var seriøs. I andre halvdel hadde han en spareprosent på mer enn 60%. Dette er veldig interessant, sier Swell.

Klokka 26-21 prøvde Harold Rainkind, men ble stoppet av den katalanske keeperen. Det sjette antallet tyskere i finalen ga opp to mål.

Sagochen scoret dobbelt så mye som Kiel vant 33-28.

READ  The way of Norway tour og favoritter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *