Saint-Kadense: “Itinerance”, fra Norge til Piemonte, i fotsporene til Christian Irriberan.

Fram til 30. september tilbyr fotogalleriet til det interkommunale turistkontoret en serie bilder tatt av forløperen til disse stedene.

Christian Iribaran har gjennomboret filmspor mer enn vanlig for å være en del av solo- og gruppeutstillinger. Disse møtene bidrar til møter og bidrar til å forbedre hverandres fantasi. “Jeg oppdaget fotografering på videregående skole,” husket denne fanen av sykling og fotturer. Etter en klassisk periode gikk jeg videre til forskjellige skytestiler, med forskjellige komposisjoner, refleksjoner i vannet og elementene rundt disse refleksjonene.

Så, med mer trykk, søket etter et tredje bilde, vendte jeg meg til spesifikke universer som illustrerer min stil med abstraksjon, grafikk og hver i henhold til sine egne følsomheter.

Under navnet “Itinérances” utforsker utstillingen fotografens holdning, fordyper seg i verden rundt ham, leter etter bilder eller detaljer som avslører naturens primære skjønnhet eller mangfoldet av å bo i utlandet.

Således, fra Norge til de spanske Pyreneene, er søket alltid en oppfinnelse, og ikke glemt skjønnheten i Cummings, nøkkelen til denne pyreneiske fjellkjeden.

Interstate Tourism Office 2 Rs Tears, 31800 Saint-Crowns
Telefon: 05 61 94 77 61; www.tourisme-stgaudens.com info@tourisme-stgaudens.com Timer: Mandag til lørdag 9.30 til 12.00 og 13.30 til 17.30.
READ  Arsenal News: Ortea vil ha Odegaards svar på norsk format | Fotball | Sport

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *