Salmar Kjeger velger Kaltnes til Dujan Hatchery – Fish Farmer Magazine

Det norske lakseselskapet Salmar Fisheries Systems (RAS) samarbeider med ekspert Kruger Kaltnes for å utvikle det som utgjør verdens største småklekkeri.
Det landbaserte klekkeriet Zhuin i Malm, Norge, med et samlet areal på 17.000 kvadratmeter, skal etter planen starte byggingen i mai i år. Byggevirksomhet Konsto samarbeider også om prosjektet.
Kruger Kaltnes og Salmar har tidligere jobbet sammen på Pholophos I og Pholophos II Coastal Small Hatcheries.
Kent Kongstal Rasmussen, administrerende direktør i Kruger Caltness, sa: “Jeg er stolt og takknemlig for å ha valgt Kruger Caltness som leverandør til designprosjektet med Constow. Som selskap, teknologi, innovasjon, biologi, prosjektledelse – vi har brukt de siste årene på å utvikle våre evner til å videreutvikle de ansatte … Sikre at Salmar har valgt oss som leverandør i Dujin-prosjektet. Vi har lykkes med å styrke organisasjonen på mange viktige områder. ”
Kruger Kaltnes er basert i Norge, og er en del av Water Technology Multinational Violia. Det tilbyr et bredt spekter av løsninger og teknologier for havbruksnæringen, inkludert biologisk vannrensing ved bruk av Anox Caldness பி்பி MPPR-prosessen og fjerning av faste stoffer ved bruk av hydrotech-trommelfiltre.

READ  «Verdens største innsamlingsfestival» var en kolossal fiasko

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *