Salmon Evolution “Plus Abonnement” – Fish Farmer Magazine

Norsk akvakulturselskap Salmon Evolution har samlet inn 500 millioner norske kroner (£ 42,7 millioner) gjennom den siste emisjonen. Pengene skal brukes til å finansiere prosjekter i Indre Harøy – i Norge – og Sør-Korea.
Selskapet utstedte om lag 83,3 millioner aksjer gjennom en rettet emisjon på Oslo Børs Euronext Growth. I går kunngjorde jeg en økning i abonnementet, som vakte interessen til institusjonelle investorer i Norge, Norden og verden.
Sør-Koreas felles partner Salmon Evolution, Dongwon Industries, kjøpte 4,4 millioner aksjer, og Roger Halsebak, grunnlegger av Sølvtrans brønnbåtselskap, ble tildelt 1,7 millioner gjennom sitt investeringsselskap, Ronja Capital II.
Salmon Evolution AS ble etablert i 2017 for å utvikle landbasert lakseoppdrett. Det første anlegget er under bygging på den vestlige kysten ved Indre Harøy i Hustadvika kommune, en del av Møre og Romsdal fylke.
K-smart, prosjektet i Sør-Korea, inkluderer en stor landgård som skal bygges på kysten av Japans hav. Salmon Evolution vil anskaffe 49% av prosjektet, med Dongwon som kontrollerer 51%. Avtalen ble signert i slutten av februar.

READ  Xbox Series X-konsollen vil være mangelvare frem til juni, Telecom News, ET Telecom

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *