Salvador Dalí-litografiene hans gir ham 1700 euro, som han donerer til Society for Animal Welfare.

Kjøpt 1700 euro av en av de profesjonelle kjøperne, donerte kandidaten til League for Community and Animal Welfare (Lisa).

Showet ble sendt i februar på France 2. Showet ble faktisk spilt inn i begynnelsen av oktober.Han forklarer oss Kolleger av L’Ardennais. » Det er en En stor oppdagelse for meg å tilbringe en hel dag i studio i Paris-regionen. Da han ble signert av Mester Dali for å tilby 12 av litografiene sine på den lille skjermen på disse stjerneauksjonene, må innsatsen tross alt ha vært sjenerøs. « Jeg er interessert i samtidskunst og jeg er interessert i auksjoner. Han sier. » Jeg er en dyreempat og har lenge tenkt på å gjøre et trekk. »

Så Anthony vil leve den oppslukende opplevelsen av å filme et TV-program for en god sak.

En ufullkommen litografi og et utmerket bevis

« Alt er godt organisert, vi går gjennom fagkompetanse, salg og deretter de uunngåelige kommentarene, obligatoriske passasjene av showet. Uansett er det supert Et team som er med oss ​​hele veien «, sier Anthony til franske medier. Møtet med stjerneprogramlederen Sophie Davant vil til og med finne sted i privatlivet til lunsj. Utover mediedekningen, som en god forretningsmann, tenkte Anthony også på pengeskuffen og hadde til hensikt å bringe tilbake et fint redeegg: « Litografien var ufullstendig og jeg hadde satt meg 1500 euro. Så jeg aksepterte budet på 1700 euro. »

Sabrina, president for League for Community and Animal Welfare (Lisa), tok gladelig imot Anthonys sjekk denne uken. « Det er veldig generøst fra hans side, heldigvis har vi folk som tenker på dyr, for foreningen vår lever i bunn og grunn av donasjoner ».

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *