Salvatore Adamo, Good Dough – Liberation

Portrett

Artikkel forbeholdt abonnenter

Den italiensk-belgiske popsangeren feirer seksti år med global suksess, preget av ingen gråsoner eller nesten et anlegg.

Utvilsomt et tegn på lang levetid, fortsetter listen over «overdrevne» utøvere ekskludert fra den opphetede debatten om pensjonsreformen å vokse. Etter det vil vi legge merke til at ikke alle akrobater er laget av samme tre, og uten å prøve å etablere noen nominell interesse, er noen raskere enn andre. I likhet med Salvatore Adamo, cruiser han mot sin 80-årsdag (siden han ble født 1. november) uten synlige tegn på slitasje og fortsetter å trekke lidenskapelige folkemengder over galaksen. «På seks språk, pluss japansk, er etter 38 opphold bare tull», Bekrefter varig avgudsdyrkelse. I går i Tyrkia, i dag i Quebec, og ofte i Frankrike, har den italiensk-belgiske premieren på musikkscenen tatt færre sammentrekninger enn å bidra til å forlenge fanfaren.

Her er i det minste refleksjonen vi fikk på slutten av en to og en halv times omvisning i en advarselshistorie på Vance i begynnelsen av april. Som en del av Les Emancipés-festivalen hyllet unge mennesker fra Morbihan den nydegenererte Zaho de Sagazan, mens 1960-tallets Benoîts fremkalte strømninger opp til ritornellos. , i sin ungdom, hadde kallenavnet Jack Prell «The Gentle Gardener of Love». Og slik fortsetter det

READ  Tom Cruise Base innrømmer at å hoppe på en skitten sykkel er hans farligste stunt

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *