Sam Johnston: Manchester Uniteds David de Gea sender tekstmelding for å hilse på England ex-player | Fotballnyheter

West Brom-keeper Sam Johnstone gratulerte sin tidligere Manchester United-lagkamerat David de Gea med sin første England-oppringning i forrige uke.

John Stone, som kom gjennom United Youth Organization, jobbet med Spain International før han forlot Old Trafford permanent i 2018 på jakt etter førstelagsfotball.

“Da jeg fikk samtalen, sendte han en sms til meg, og han var veldig glad og veldig stolt av meg,” sa Johnston på en pressekonferanse.

“Jeg har trent i mange år og lært mye av mange som dette.

“Det er spesielt å være rundt ham hver dag,” sa Johnstone etter å ha blitt spurt om hva han tok fra tiden hans med De Gea.

“Å jobbe med noen sånn. Han var ung og spilte for Manchester United og Spania.

“Fra måten du ser rundt ham og ser på ham, hvor rolig han er, hvor god han er, fordi han er så flott. Det var så gøy å lære av de rundt deg.

“Så måtte jeg tilsynelatende bygge min egen vei og mitt eget liv.”

Johnstone om viktigheten av å bli som PL-keeper

Johnston innrømmer at han alltid har visst at han burde være en Premier League-spiller å vurdere for “drømmerollen” som England-keeper.0:54

Sam Johnston sier at han alltid har visst at England må spille i Premier League for å oppnå drømmen om å bli keeper.

Etter å ha forlatt United kom Johnston nær å bli opprykket ved flere anledninger med Aston Villa og West Brom fra mesterskapet, men måtte vente til den første sesongen for å komme til første flytur.

Johnstone, som for øyeblikket kjemper mot Albion, har blitt knyttet til et mulig trekk til Tottenham og sier at han er bekymret for om han noen gang vil bli innkalt til landslaget.

Men etter å ha blitt inspirert i Premier League denne sesongen, håper manager Gareth Southgate å erstatte nr. 1-keeper Jordan Pickford, som skadet John Stone, i denne månedens tropp for VM-kvalifiseringstrioen.

“En ting jeg vet er at jeg trenger å bli med i Premier League for å få sjansen til å tilkalle England-troppen,” sa Johnston.

«Jeg gikk ned et par ganger med sluttspillet og ting i mesterskapet for å få en sjanse til å promotere inngangsdørene, og så skjedde det endelig.

“Nå, i min første sesong i Premier League, hadde jeg mye lass, og jeg fikk samtalen.

«Det er en drøm som går i oppfyllelse, selvfølgelig lukker du aldri døren, du tenker aldri på den, du tenker alltid på den.

“Du ser på FA TV-videoer av keepertrening og sånt. Du vil være en del av det. Jeg vet at jeg må være i Premier League og spille bra for å få samtalen.”

På spørsmål om han ville vurdere fremtiden i West Brom hvis de ble utvist, la han til: “Den siden har blitt satt på vent en stund.

“Jeg vil jobbe hardt de neste ti dagene.

“Når jeg kommer tilbake til klubben, er det opp ned, jobber hardt og går tilbake til spillene og prøver å holde West Brom i Premier League.”

READ  Marco Uninspired: Det mest sportslige av Mercedes-teamet

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *