Sam Kyuk føder! OL-gullvinner ønsker babyjente velkommen

Sam Kyuk har født en jente sammen med ektemannen Tom Myers.

Den 32 år gamle olympiske gullmedaljen tok til Instagram torsdag kveld for å kunngjøre nyheten da han delte et søtt svart-hvitt bilde av den nyfødte i armene.

Sam la søtt til en rød hjerteemoji med Snap, og avslørte at datteren hans ble født tirsdag denne uken. Hun skrev: ’02 .03.2021. ‘

Gratulerer! Sam Kyuk føder en jente sammen med ektemannen Tom Myers (avbildet med hennes ‘sene’ babypumpe forrige måned)

Bare i forrige måned avslørte Sam at hun var sent i svangerskapet fordi hun delte et bilde av hennes 40 uker og to dager babypumpe.

Den tidligere engelske hockeyspilleren avslørte at hun var gravid i november etter å ha fått spontanabort tidlig i 2020.

Sams 169 000 følgere og kjendisvenner delte gratulasjoner med Sam og ektemannen Tom etter å ha kunngjort babynyhetene sine på torsdag.

Søt: Den 32 år gamle olympiske gullmedaljen tok til Instagram torsdag kveld for å kunngjøre nyheten da hun delte et søtt svart-hvitt bilde av sin nyfødte baby i armene.

Søt: Den 32 år gamle olympiske gullmedaljen tok til Instagram torsdag kveld for å kunngjøre nyheten da hun delte et søtt svart-hvitt bilde av sin nyfødte baby i armene.

Moderskap: Sam la til en rød hjerteemoji med Snap og avslørte at datteren hennes ble født tirsdag denne uken.  Hun skrev: '02 .03.2021.  '

Moderskap: Sam la til en rød hjerteemoji med Snap og avslørte at datteren hennes ble født tirsdag denne uken. Hun skrev: ’02 .03.2021. ‘

Christine McKinnon sa: Gratulerer med å være vakker under Christines Ektemannen Nell la til: ‘Gratulerer Sam’.

Jenny Falconer kommenterte: ‘Oh gratulerer’. ‘

Ola Jordan sa: ‘Gratulerer venner’. ‘

Kimberly Walsh sa: ‘Ja gratulerer’. ‘

Carol Warderman sa søtt: ‘Åh, enorme gratulasjoner til dere alle fra Andy Carroll I் jeg elsker deg.’

Ja!  Sams 169 000 følgere og kjendisvenner delte gratulasjonen med Sam og ektemannen Tom etter å ha kunngjort babynyhetene sine på torsdag

Ja! Sams 169 000 følgere og kjendisvenner delte gratulasjonen med Sam og ektemannen Tom etter å ha kunngjort babynyhetene sine på torsdag

20. februar spøkte Sam med at han mente Merseyside-derbyet var akkurat sparket som trengs for å endelig gjøre sitt utseende.

Den olympiske gullmedaljen, som var 40 uker og to dager gravid på den tiden, viste frem babypumpen sin i en Liverpool FC-skjorte.

Sam bildetekster bildet: ‘It’s Derby Day, I’m 40wks + 2! Jeg ser frem til en fantastisk en som kan hjelpe til med ting. #LiveEve #YNWA #LFC # 40 uker. ‘

Den tidligere kjendisstjernen IIA kunngjorde i november at hun ventet en jente sammen med mannen Tom, og avslørte at hun kom i februar.

Nydelig: Tidligere IIA-kjendisstjerne kunngjør at hun forventer en jente med mannen sin Tom i november, og avslører at hun kommer i februar

Nydelig: Tidligere IIA-kjendisstjerne kunngjør at hun forventer en jente med mannen sin Tom i november, og avslører at hun kommer i februar

Den olympiske gullmedaljen forklarte at hun var klar til å avsløre graviditeten etter å ha spontanabort tidlig i 2020.

Sam snakket med mannen sin OK! Magasin: ‘Vi holder det privat. Etter å ha vært i stand til å snakke om det, føles det virkelig nå. Jeg er veldig spent. ‘

Tidlig i 2020, et år etter at Sam og Tom prøvde å bli gravid, oppdaget de at de var fem uker gravid. Men fem uker senere ble Sam gravid.

‘Jeg vil ikke snakke med noen. Jeg følte meg skyldig og skamfull over at det var min feil, ‘forklarte Sam den ødeleggende tiden.

READ  Suzuki MotoGP-leder Privio Alpine ble parret med F1-karakteren

‘Ser jeg tilbake på alt jeg gjorde under graviditeten, løp jeg tilbake hvert minutt. Jeg legger alt på meg selv og kroppen min. Men det sa jeg ikke til Tom da. ‘

Sam og Tom hadde en stor kø etter tre måneder, som ryddet luften mellom dem. Låsing i mellomtiden frigjorde bordene for å tillate det travle paret å koble til igjen.

Sam og Tom ble gift i 2018 på Chester Racecourse.

Sam, som delte sin 2016-opplevelse i I Am A Celeb Forest med slike som Carol Warderman og Scarlett Moffat, var sikker på sine medskuespillere på gjestelisten til bryllupet.

Smitten: Sam og Tom var forlovet og giftet seg i juni 2018 på Chester Racecourse.

Smitten: Sam og Tom var forlovet og giftet seg i juni 2018 på Chester Racecourse.

‘Vi lagde karaoke-roulette og la alles navn i en bøtte. Carol Warderman er det fjerde navnet fra bøtta, så jeg gjorde en god duett med henne, ‘sa han den gangen.

Før han vendte hånden på TV, var Sam en tidligere engelsk felthockeyspiller som spilte som forsvarer for lagene England og Storbritannia.

Han vant gull som en del av det britiske laget på sommer-OL 2016.

For støtte og informasjon om de som lider av spontanabort, ektopisk eller molar graviditet, ring 01924 200799 eller abortforening.org.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *