Samarbeider med den første solen

OSLO, Norge, 3. mai 2021 / PRNewswire / – Paddy Hydrogen Electrolyzer, en seksjon Hos ASA (I) (OSE: NEL), Samarbeidet med ledende solselskap First Solar, Inc. (Nasdaq: FSLR), Å bygge integrerte solcelleanlegg (PV).

“Vi er glade for å kunngjøre vårt samarbeid med First Solar, en ledende global produsent av solcellepaneler og utvikler av solenergianlegg på bruksnivå. Offiser John Andre Luke sier.

I første omgang vil den første solenergien og paddy samarbeide om å utvikle et integrert system for styring og tilsyn med kraftproduksjon og datainnsamling (SCADA). Nettverkskonfigurasjonen vil bidra til å forbedre PV-elektrolyser-hybridordningene, noe som resulterer i lavere totalkostnader for hydrogen og elektrisitet. Partene vil over tid utforske flere måter å forbedre og integrere de tekniske komponentene i hele sol- og hydrogenproduksjonsanlegget.

“Med vår miljøvennlige, ansvarlig produserte Cadell-teknologi, er vi godt posisjonert for å imøtekomme markedets etterspørsel etter store mengder grønt hydrogen, med solenergi med lite karbon tilgjengelig i dag Mark Whitmer, Administrerende direktør, First Sun. “Vi er glade for å samarbeide med Paddy, en leder innen produksjon, lagring og distribusjon av hydrogen fra fornybare energikilder, for å bygge integrerte PV-hydrogenkraftverk. Gi.”

First Solar er et ledende amerikansk solteknologiselskap og global leverandør av miljøeffektive solmoduler som er ansvarlige for å fremme kampen mot klimaendringer. Utviklet hos R&D Labs California Og Ohio, Selskapets avanserte tynnfilm PV-moduler representerer neste generasjon solteknologier, og tilbyr et konkurransedyktig, høyt ytende, karbonfattig alternativ til konvensjonelle krystallinske silisium-PV-paneler. Ved å resirkulere det endelige volumet av liv fra råvarer og produksjon, betyr den første solens tilnærming til teknologi bærekraft og et ansvar overfor mennesker og planeten.

READ  Lunds energiboringstillatelse ble gitt i nærheten av Solwick Field

For mer informasjon, kontakt:

John Andre Luke, administrerende direktør, +47 907 44 949

Kjell Christian Bjnsrnsen, CFO, +47 917 02 097

Om Paddy ASA | www.nelhydrogen.com

Paddy er et globalt, dedikert hydrogenselskap som tilbyr optimale løsninger for produksjon, lagring og distribusjon av hydrogen fra fornybar energi. Vi betjener bransjer, energi- og gasselskaper med ledende hydrogenteknologi. Våre røtter dateres tilbake til før 1927, og siden den gang har vi en stolt historie om utvikling og kontinuerlig utvikling av hydrogenteknologier. I dag dekker våre løsninger hele verdikjeden: fra hydrogenproduksjonsteknologier til hydrogenbensinstasjoner, og hjelper bransjer å bytte til grønt hydrogen, og brenselcellebiler leverer de samme høyhastighets drivstoff- og fossile drivstoffkjøretøyene over lange avstander – uten utslipp.

Denne informasjonen ble gitt til deg av Sison http://news.cision.com

https://news.cision.com/nel-asa/r/nel-asa–enters-collaboration-with-first-solar,c3339112

Følgende filer er tilgjengelige for nedlasting:

Bevis I Asa

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *