Samsung Galaxy S23-brukere vil kunne oppleve One UI 6.0 innen utgangen av juli 2023

Googles siste forhåndsvisning, Android 14 – sa tredje betaversjon til piksel Jeg vil være den første til å skryte»PlattformstabilitetSom et resultat hevder Samsung-bloggere nå at dette er nok et tegn på at Samsung er klar til å gi ut sin egen første One UI beta-bygg basert på den store OS-oppdateringen. OS-oppgradering.

Utstyrsprodusenten ble observert forberede seg Et 6 brukergrensesnitt i oppdateringer til noen av appene sine, noe som tyder på at et nytt betaprogram er under arbeid for nyere flaggskipsmarttelefoner. Det forventes å nå Galaxy S23, S23+ OG S23 Ultra for den tredje uken i juli 2023.

På den annen side så S22-serien sin første versjon One UI 5 beta i løpet av den første uken i august 2022. Samsungs tilsynelatende fartsfylte programvareutviklingsplaner kan også samsvare med en relativt tidlig Galaxy Pakket ut i slutten av juli 2023. I mellomtiden kan de som er interessert i S23-serien kan forberede seg til den eventuelle første begivenheten Android 14 sjekke Samsung Members-appen for nødvendige oppdateringer.

Kjøp en Galaxy S23 på Amazon

READ  Intel sier at metaverset vil kreve 1000 ganger mer datakraft

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *